lv
w4XPzxW7NK4Jkz8chQkbODr2nyqLf3Sw2AH3j0kG
2190908

Ūdens temperatūra Jūrmalā pazeminājusies līdz +10 grādiem

Ūdens temperatūra Jūrmalā pazeminājusies līdz +10 grādiem

Trešdien plkst.9 ūdens temperatūra Kauguros un Majoros bija tikai +10 grādi, Bulduros - par grādu augstāka, liecina Jūrmalas pludmales glābšanas dienesta veiktie mērījumi.

Saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra datiem ūdens temperatūra pie Daugavgrīvas mola svārstās ap +17 grādiem, Skultes un Salacgrīvas ostā tā ir nepilni +20 grādi, savukārt Mērsragā un Rojas ostā - attiecīgi +12 un +13 grādi.

Kolkā ūdens temperatūra sasniedz +18 grādus, Ventspils un Liepājas ostā tā ir par grādu augstāka.

Lielākajā daļā upju un ezeru ūdens temperatūra no rīta ir +17..+22 grādi.

Jau ziņots, ka karstuma un intensīva ultravioletā starojuma dēļ jāievēro piesardzība, uzturoties saulē. No saules visvairāk jāsargājas laika periodā no plkst.12 līdz 15.

HK «Kurbads» treneris Bluks: Komanda atgriežas Latvijas čempionātā spēlēt gudru hokeju
Pēc mēneša sāksies jaunā Latvijas hokeja čempionāta sezona, kuru šogad pilnvērtīgi var dēvēt par Baltijas līgu ne tikai mārketinga, bet arī sportisku iemeslu dēļ. Startēs deviņas komandas – piecas no Latvijas, trīs no Lietuvas, viena no Igaunijas. Ar i...
Ķirsis: Mēra amatā manā izpildījumā šova elementus nevarēs sagaidīt

Mēra amatā manā izpildījumā šova elementus nevarēs sagaidīt, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" atzina Rīgas vicemērs, mēra amatam virzītais Vilnis Ķirsis (JV).

Gaidāmais koalīcijas balsu vairākums domē Ķirša ieskatā būs nedaudz sadrumstalotāks, jo ...

Levitam jauns amats

Bijušais Valsts prezidents Egils Levits iecelts par Latvijas īpašo pārstāvi starptautisko tiesību un valsts atbildības jautājumos, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Levits amatā iecelts ar Valsts prezidents Edgara Rinkēviča r...



Komentāri