lv
sfWvRtUoqYxWf6OY5RV4U5dZqhJyrL61bdGVKRcP
2190887

HK «Kurbads» treneris Bluks: Komanda atgriežas Latvijas čempionātā spēlēt gudru hokeju

HK «Kurbads» treneris Bluks: Komanda atgriežas Latvijas čempionātā spēlēt gudru hokeju
Pēc mēneša sāksies jaunā Latvijas hokeja čempionāta sezona, kuru šogad pilnvērtīgi var dēvēt par Baltijas līgu ne tikai mārketinga, bet arī sportisku iemeslu dēļ. Startēs deviņas komandas – piecas no Latvijas, trīs no Lietuvas, viena no Igaunijas. Ar interesi gaida "Kurbads" komandas atgriešanos Latvijas čempionātā, un komandas galvenais treneris Toms Bluks sarunā ar LSM.lv ieskicēja gan komandas aprises, gan plānus vasaras sagatavošanās posmā.
Ķirsis: Mēra amatā manā izpildījumā šova elementus nevarēs sagaidīt

Mēra amatā manā izpildījumā šova elementus nevarēs sagaidīt, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" atzina Rīgas vicemērs, mēra amatam virzītais Vilnis Ķirsis (JV).

Gaidāmais koalīcijas balsu vairākums domē Ķirša ieskatā būs nedaudz sadrumstalotāks, jo ...

Levitam jauns amats

Bijušais Valsts prezidents Egils Levits iecelts par Latvijas īpašo pārstāvi starptautisko tiesību un valsts atbildības jautājumos, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Levits amatā iecelts ar Valsts prezidents Edgara Rinkēviča r...

Kariņš: Papildspēku mobilizācija uz robežas ir signāls, ka «nekādu joku nebūs»

Papildspēku mobilizācija uz Latvijas-Baltkrievijas robežas ir proaktīva rīcība un signāls, ka "nekādu joku nebūs", intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" atzina Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Ņemot vērā strauji pieaugušo hi...



Komentāri