lv
XC23JEUpRwF1QD1tsczmX5EqnNenObdg3YLD5uQt
21817

NA valsts svētkos organizēs lāpu gājienu

NA valsts svētkos organizēs lāpu gājienu

Politiskais spēks Nacionālā apvienība (NA) 18.novembrī, Latvijas neatkarības proklamēšanas dienā, organizēs lāpu gājienu, aģentūru LETA informēja NA sabiedrisko attiecību speciāliste Laima Melkina.

NA organizētais lāpu gājiens par godu valsts svētkiem notiks 18.reizi.

"Šogad līdzās pateicībai mūsu valsts izveidotājiem gājiena rīkotāji aicina domās būt kopā ar varonīgo ukraiņu tautu, kas cīnās par savu valsti," norāda Melkina.

Svētku gājiens sāksies 18.novembrī plkst.18 Rīgā, pie Kārļa Ulmaņa pieminekļa, skvērā Krišjāņa Valdemāra ielas un Raiņa bulvāra krustojumā. Pulcēšanās un lāpu saņemšana paredzēta no plkst.17.

Kā skaidro NA pārstāve, lāpu gājiena tradīcija aizsākās 2003.gada 18.novembrī, kā veltījums Latvijai, tās dibinātājiem un brīvības cīnītājiem.

Šerona Stouna neuzticas viena ārsta viedoklim. Kāpēc!

Holivudas zvaigzne Šerona Stouna aicina sievietes vienmēr iegūt otra ārsta viedokli, lai būtu pilnībā drošas par uzstādīto diagnozi. Ar šādu paziņojumu 64 gadus vecā aktrise nākusi klajā pēc tam, kad viņai uzstādīta nepareiza diagnoze, beigās atklājies...

IAEA: Ukrainas objektos nav konstatētas 'netīrās bumbas' pēdas
ANO Starptautiskā atomenerģijas aģentūra (IAEA) ceturtdien paziņojusi, ka tās inspektori trijos pārbaudītajos objektos Ukrainā nav atklājuši kādas "nedeklarētas kodoldarbības".
'Jaunā vienotība" ir samaksājusi augstu cenu par Klimata un enerģētikas ministriju, uzskata Ikstens
Partiju apvienība "Jaunā vienotība" (JV) ir samaksājusi augstu cenu par Klimata un enerģētikas ministriju, uzņemoties rūpes par divām sarežģītām ministrijām - Izglītības un zinātnes ministriju (IZM), kā arī Labklājības ministriju (LM), tādu viedokli pa...


Komentāri