lv
IXUj4GsB4AvNMHWDshxpmL7fL57Mh5KhWc3pYE3O
21816

Šerona Stouna neuzticas viena ārsta viedoklim. Kāpēc!

Šerona Stouna neuzticas viena ārsta viedoklim. Kāpēc!

Holivudas zvaigzne Šerona Stouna aicina sievietes vienmēr iegūt otra ārsta viedokli, lai būtu pilnībā drošas par uzstādīto diagnozi. Ar šādu paziņojumu 64 gadus vecā aktrise nākusi klajā pēc tam, kad viņai uzstādīta nepareiza diagnoze, beigās atklājies, ka viņai ir liels fibroīdu audzējs.

Ar sociālo tīklu palīdzību aktrise paziņojusi, ka viņai uzstādīta kārtējā nepareizā diagnoze un veikta nepareiza procedūra – dubultā epidurālā anestēzija, lai mazinātu sāpes.

Pēc tam, kad sāpes tikai pieņēmušās spēkā Stouna vērsusies pie cita ārsta, lai iegūtu otru viedokli. Pārbaudes atklājušas lielu fibroīdu audzēju, kurš nekavējoties jāizoperē.

Vadoties pēc pieredzes, Šārona aicina savus sekotājus nekad nepaļauties tikai uz viena ārsta viedokli.

“Dāmas – nenoslinkojiet, vērsieties pēc otra viedokļa. Tas var glābt jūsu dzīvības. Būs nepieciešamas 4-6 nedēļas, lai pilnībā atjaunotos. Paldies par rūpēm, viss ir labi,” tā Stouna.

Šī nav pirmā reize, kad Holivudas zvaigzne liekas zem skalpeļa audzēja dēļ. Pagājušajā gadā publiskotajā biogrāfijā “The beauty of living twice” sieviete paziņoja, ka 2001. gadā viņai izoperēts audzējs no krūts, kas bijis lielāks par pašu krūti. 2001. gadā viņa piedzīvojusi arī insultu un smadzeņu asiņošanu, kas viņu gandrīz novedis kapā.

IAEA: Ukrainas objektos nav konstatētas 'netīrās bumbas' pēdas
ANO Starptautiskā atomenerģijas aģentūra (IAEA) ceturtdien paziņojusi, ka tās inspektori trijos pārbaudītajos objektos Ukrainā nav atklājuši kādas "nedeklarētas kodoldarbības".
'Jaunā vienotība" ir samaksājusi augstu cenu par Klimata un enerģētikas ministriju, uzskata Ikstens
Partiju apvienība "Jaunā vienotība" (JV) ir samaksājusi augstu cenu par Klimata un enerģētikas ministriju, uzņemoties rūpes par divām sarežģītām ministrijām - Izglītības un zinātnes ministriju (IZM), kā arī Labklājības ministriju (LM), tādu viedokli pa...
Jaunā Enerģētikas un klimata ministrija varētu sākt strādāt nākamgad; neskaidrības par vides jomas nodalīšanu
Jaunā Enerģētikas un klimata ministrija, ko jaunā koalīcija sadarbības memorandā apņēmusies izveidot, varētu sākt strādāt ar jauno gadu. Jauns ministra krēsls – tas Latvijas politikā nav bijis 10 gadus. Pēc šā brīža partiju plāna jaunais ministrs atbil...


Komentāri