lv
apxwBpIEfCdly3TjM5Bjf1Qs0UuwiWdciO2ljAnu
2169152

Kariņš kā nākamo ekonomikas ministru iesaka Uldi Pīlēnu

Kariņš kā nākamo ekonomikas ministru iesaka Uldi Pīlēnu

Piedāvājot atsevišķu ministru nomaiņu esošajā valdībā, premjers Krišjānis Kariņš kā nākamo ekonomikas ministru redzētu uzņēmēju Uldi Pīlēnu no “Apvienotā saraksta”.

Intervijā Latvijas Radio Kariņš skaidroja, ka “Apvienotais saraksts” jau sākotnēji vēlējies vadīt Ekonomikas ministriju.

“Viņu vadītājs Uldis Pīlēns ir bijis ļoti veiksmīgs uzņēmējdarbībā, [viņam ir] veiksmīgs eksportējošs uzņēmums. Es tad iedotu iespēju “Apvienotajam sarakstam” virzīt Pīlēna kungu vai varbūt kādu citu, lai paņemtu ar cita veida spēku un interesi šo lietu,” sacīja premjers.

Tāpat šim politiskajam spēkam neesot ideoloģisku aizspriedumu par to, ko varētu vai nevarētu darīt Ekonomikas ministrijas atbildības jomās.

Kariņš atkārtoti pauda, ka vēlas panākt dinamismu valdībā:

“Ja esošie partneri bloķē ieceri paplašināties, tad man ir jautājums, ko es varu darīt ar esošajiem, lai kaut kā sapurinātu to kombināciju.”

Uz Valmieras, Vidzemes un Daugavpils šosejām jārēķinās ar pagaidu luksoforiem

Uz Valmieras, Vidzemes un Daugavpils šosejām autobraucējiem ir jārēķinās ar pagaidu luksoforu posmiem, informē VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Kopumā būvdarbi turpinās vairāk nekā 60 valsts autoceļu posmos. Visvairāk remontdarbu posmu ir Vidzemē. Lie...

Šogad Sēlijas salās būs atvērtas 28 mājas kafejnīcas

Tieši pēc mēneša 9. un 10.septembrī notiks Mājas kafejnīcu dienas Sēlijas salās. Apmeklētājus gaidīs sēļu saimnieki 28 mājas kafejnīcās, priecējot ar neparastām receptēm, rudens ražas tirdziņiem un kultūras programmu.

"Mājas kafejnīcu dienās" lauku saim...

Ostapenko un Kičenoka sasniedz Monreālas «WTA 1000» ceturtdaļfinālu

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko un Ukrainas sportiste Ludmila Kičenoka ceturtdien sasniedza Monreālas "WTA 1000" dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālu.

Ar sesto numuru sacensībās izsētais pāris ar 3-6, 6-2, 10:8 pārspēja polieti Magdu Linetu un amerikā...



Komentāri