lv
uIVXTTuuQUcuwB3Ls70bsnpqpwcTlGIx4FTnn72A
2168955

Uz Valmieras, Vidzemes un Daugavpils šosejām jārēķinās ar pagaidu luksoforiem

Uz Valmieras, Vidzemes un Daugavpils šosejām jārēķinās ar pagaidu luksoforiem

Uz Valmieras, Vidzemes un Daugavpils šosejām autobraucējiem ir jārēķinās ar pagaidu luksoforu posmiem, informē VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Kopumā būvdarbi turpinās vairāk nekā 60 valsts autoceļu posmos. Visvairāk remontdarbu posmu ir Vidzemē. Lielākie satiksmes ierobežojumi saglabājas uz Vidzemes šosejas no pagrieziena uz Cēsīm līdz Rīdzenei, kur jāplāno stunda, lai šķērsotu būvdarbu vietu.

Gandrīz stundu vajadzēs arī uz Valmieras šosejas no tilta pār Gauju pie Murjāņiem līdz Braslai, no Grebņevas līdz Kārsavai pa autoceļu A13 un no Madonas līdz Dzelzavai pa autoceļu Pļaviņas-Madona-Gulbene (P37), informē LVC.

Savukārt tiem, kuri nedēļas nogalē dodas Latgales un Aglonas virzienā, jāņem vērā, ka pa autoceļiem pārvietojas svētceļnieku grupas, kuras dodas uz Aglonu.

Detalizēta informācija par visiem remontdarbu posmiem valsts autoceļu tīklā atrodama LVC interneta mājaslapā izveidotajā interaktīvajā ceļu remontdarbu kartē.

Šogad Sēlijas salās būs atvērtas 28 mājas kafejnīcas

Tieši pēc mēneša 9. un 10.septembrī notiks Mājas kafejnīcu dienas Sēlijas salās. Apmeklētājus gaidīs sēļu saimnieki 28 mājas kafejnīcās, priecējot ar neparastām receptēm, rudens ražas tirdziņiem un kultūras programmu.

"Mājas kafejnīcu dienās" lauku saim...

Ostapenko un Kičenoka sasniedz Monreālas «WTA 1000» ceturtdaļfinālu

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko un Ukrainas sportiste Ludmila Kičenoka ceturtdien sasniedza Monreālas "WTA 1000" dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālu.

Ar sesto numuru sacensībās izsētais pāris ar 3-6, 6-2, 10:8 pārspēja polieti Magdu Linetu un amerikā...

Lauksaimnieki par spēcīgā negaisa postījumiem var ziņot LAD mobilajā lietotnē

Pēc 7.augustā pieredzētajiem negaisiem, kas nodarījuši postījumus vairākos Latvijas reģionos, ir nepieciešams apzināt esošo situāciju lauksaimniecības nozarē krusas un negaisa skartajos novados, tādēļ no šodienas lauksaimnieki par spēcīgā negaisa postī...



Komentāri