lv
mvg9Gg6mgMxkH2O7dkTOtigj7tnTrBIWq3Ek7EZI
2166210

Rīgas kanālā notiks makšķerēšanas sporta laivu parāde

Rīgas kanālā notiks makšķerēšanas sporta laivu parāde

Nākamnedēļ,18.augustā Rīgas kanālā notiks makšķerēšanas sporta laivu parāde, informēja Latvijas Makšķerēšanas sporta federācijas pārstāvis Kristaps Kotāns.

Rīgas Pilsētas kanālā ikvienam būs iespēja vērot Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas un arī Ukrainas labāko sporta makšķerēšanas laivu svinīgo parādi. Tādējādi tiks atklātas vienas no lielākajām makšķerēšanas sporta sacensībām Baltijā "Garmin Predator Cup 2023".

Paredzēts, ka parādē piedalīsies vairāk nekā 80 pilnībā aprīkotas sporta laivas.

Laivu parāde norisināsies no plkst.18.30 līdz 19.30. Paredzētais parādes maršruts ir no pilsētas Jahtkluba, gar Andrejostu pa Rīgas pilsētas kanālu līdz Latvijas Nacionālajai operai un atpakaļ.

Plēsīgo zivju makšķerēšanas sacensībās "Garmin Predator Cup 2023" norisināsies Rīgas apkārtnes upēs un ezeros 19.augustā un 20.augustā, pulcējot makšķerniekus no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Ukrainas un Polijas.

Divas trešdaļas vecāku Latvijā ir nobažījušies par bērnu vajāšanu (+VIDEO)

"Šie dati ir dramatiski, graujoši", - pauž aktīviste.

Drīz sāksies jaunais mācību gads, un atgriezīsies vecās problēmas.

Mobings Latvijas skolās ir nopietna problēma - par to liecina jaunākie vecāku aptaujas dati, ko veica vecāku organizācija "Mammamunt...

Svarīga informācija ceļotājiem! ĀM ieteikumi dabas stihiju laikā

Ārlietu ministrija (ĀM) aicina pievērst uzmanību vispārīgiem ieteikumiem ceļotājiem iespējamo dabas stihiju laikā.

Kā informēja ĀM, tā kā šīs vasaras laikapstākļi dažādās pasaules valstīs ceļotājus pārsteidz gan ar plašiem un postošiem ugunsgrēkiem, gan...

Apdrošinātājiem pieteiktie postījumi sējumiem varētu sasniegt 25 000 hektāru

Biedrība "Zemnieku saeima" prognozē, ka pēc pirmdienas, 7.augusta, negaisiem apdrošinātājiem pieteiktās platības, kurās nodarīti postījumi sējumiem, sasniegs 25 000 hektāru, pauda biedrības valdes priekšsēdētāja vietniece Maira Dzelzkalēja-Burmistre.

Vi...



Komentāri