lv
tgKLH8QcRZoOQZzIRqdRym1dY23XDAcqVSm4jN0P
2160693

Festivāla «LNSO vasarnīca» programmā: koncerti, deja, meistarklase un īpašais viesis – pianists Džeimss Šerloks

Festivāla «LNSO vasarnīca» programmā: koncerti, deja, meistarklase un īpašais viesis – pianists Džeimss Šerloks
Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris (LNSO) aicina uz devītā festivāla "LNSO vasarnīca" koncertiem, kas 19. un 20. augustā norisināsies Latgales vēstniecībā "Gors". Kopā ar orķestri uzstāsies tā mākslinieciskais vadītājs un galvenais diriģents Tarmo Peltokoski, kuru šoreiz uz skatuves varēs redzēt gan pie diriģenta pults, gan Latvijā līdz šim neredzētā – pianista lomā. Festivāla īpašais viesis būs Londonas pianists Džeimss Šerloks (James Sherlock). Kā ierasts, sagatavota arī programma bērniem un pusaudžiem, kā arī nodrošināta bezmaksas bērnistaba koncertu laikā.
Briškens: Novērojama nepietiekama konkurence Latvijas privātbanku sektorā

Ir novērojama nepietiekama konkurence Latvijas privātbanku sektorā, sacīja Saeimas "Progresīvo" frakcijas priekšsēdētājs Kaspars Briškens.

Pēc politiķa vārdiem, "Progresīvie" vairākkārt esot norādījuši, ka zināmu nišu varētu aizpildīt un tādējādi radīt...

Amerikāņu kuģis no Baltijas jūras spēj apšaut Sanktpēterburgu, Maskavu (+VIDEO)

Rīgas osta uzņem NATO eskadras jaudīgāko kuģi.

Šajās dienās Rīgā viesojies jaudīgākais amerikāņu kuģis, kura bruņojums ir spārnotās raķetes Tomahawk, kura rādiuss ir līdz 2000 km. Tas ļauj Latvijai pārliecinoši justies tuvi agresorvalstij.

USS Roosevelt...

Vecā mašīnā gaida paātrinājumu: jaunatnes basketbola izlases atpaliek attīstības tempā
Pirms pieciem gadiem Latvijas basketbolā varēja lepoties ar visu puišu un meiteņu jauniešu izlašu dalību Eiropas čempionāta augstākajā divīzijā. Turklāt gan puišu, gan meiteņu U-19 izlase bija kvalificējusies pasaules čempionātam, tomēr prieki nebija i...


Komentāri