lv
uPLSvZuTY1DvPlRuFQprO1Y3F8XGxWey6inTI5rY
2153618

Pēc teju četru nedēļu pārtraukuma notiks kārtējā valdības sēde

Pēc teju četru nedēļu pārtraukuma notiks kārtējā valdības sēde

Šodien pēc teju četru nedēļu pauzes notiks kārtējā valdības sēde.

Sēdē paredzēts skatīt rīkojuma projektu par Latvijas Nacionālo bruņoto spēku vienību un ārvalstu bruņoto spēku vienību kopējām militārajām mācībām ārvalstīs. Tāpat darba kārtībā iekļauts jautājums par sešu Latvijā konfiscēto automašīnu nodošanu Ukrainai.

Valdības sēdes darba kārtībā iekļauts projekts, kas paredz ar 2024.gada 1.martu reorganizēt Liepājas Universitāti, pievienojot to Rīgas Tehniskajai universitātei atsevišķas struktūrvienības statusā.

Darba kārtībā iekļauti informatīvais ziņojums par uzņēmējdarbības riska valsts nodevas sadalījumu 2024.-2026.gadam, kā arī ziņojums par vakcīnu pret sezonālo gripu iegādi.

Sēdes slēgtajā daļā paredzēts skatīt Aizsardzības ministrijas izstrādāto informatīvo ziņojumu par gaisa komandvadības un kontroles sistēmas programmnodrošinājuma elementa ieviešanu 2022.gadā.

Valdības darbā bija paņemta pauze no 13.jūlija, bet 1.augustā norisinājās ārkārtas sēde aptaujas kārtībā, kurā konceptuāli atbalstīts informatīvais ziņojums par Baltijas valstu vienošanos saistībā ar paātrināto sinhronizāciju ar kontinentālās Eiropas elektroenerģijas sistēmu.

Valsts prezidents dosies uz Dobeles novadu, lai iepazītos ar vētras postījumiem

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs šodien pēc austrumu robežas apmeklējuma dosies uz Dobeles novadu, lai iepazītos ar vētras postījumiem.

Valsts pirmā persona sociālajos medijos norāda, ka pirmdien, 7.augustā, telefonsarunā ar Dobeles novada domes priek...

Pārceļ Ukrainas atbalsta koncertu, jo vāks ziedojumus negaisa seku likvidācijai

Biedrība "Tavi draugi" pārcēlusi otrdien, 8.augustā, plānoto labdarības koncertu "Angāra saulrieti" Ukrainas atbalstam un sākusi ziedojumu vākšanu negaisa seku likvidācijai Latvijas teritorijā, aicinot iedzīvotājus un uzņēmējus sniegt palīdzību nelaimē...

RFS sit šī gadsimta rekordus - virslīgā nav zaudēts jau veselu gadu

"Optibet" Latvijas futbola virslīgas vicelīdere RFS, kas nacionālajā čempionātā nav zaudējusi vairāk nekā gadu, šodien 25.kārtas noslēgumā viesosies pie "Daugavpils".

Mačs stadionā "Esplanāde" sāksies plkst.18, tiešraidē to translējot kanālam TV4.

RFS v...



Komentāri