lv
M1fKNHoNPE1PrCepXvTIiIByZiKAltDvgyEhnQVb
2153408

RFS sit šī gadsimta rekordus - virslīgā nav zaudēts jau veselu gadu

RFS sit šī gadsimta rekordus - virslīgā nav zaudēts jau veselu gadu

"Optibet" Latvijas futbola virslīgas vicelīdere RFS, kas nacionālajā čempionātā nav zaudējusi vairāk nekā gadu, šodien 25.kārtas noslēgumā viesosies pie "Daugavpils".

Mačs stadionā "Esplanāde" sāksies plkst.18, tiešraidē to translējot kanālam TV4.

RFS virslīgā nav zaudējusi 36 mačus pēc kārtas, kas ir garākā sērija Latvijas futbola virslīgā šajā gadsimtā. Garāka nezaudēto spēļu sērija Latvijas virslīgā ir bijusi tikai "Skonto", kad no 1993. līdz 1996.gadam komanda nezaudēja 57 spēles pēc kārtas.

Pēdējo zaudējumu virslīgā RFS piedzīvoja pagājušā gada 7.augustā, kad ar 2:3 atzina Salaspils "Super Nova" pārākumu. Šobrīd rīdziniekiem Latvijas čempionātā ir divu uzvaru sērija ar vārtu attiecību 12:2.

Daugavpilieši pēdējās pāris spēlēs tikušies ar pārējām divām pirmā trijniekam komandām. Vispirms ar 1:0 tika uzvarēta čempione "Valmiera", bet pēc tam sekoja zaudējums 0:3 "Riga" futbolistiem.

Sakrāto brīdinājumu dēļ šodien nespēlēs RFS aizsargs Petrs Marešs.

RFS pirmajā aplī uzvarēja ar 5:0 un otrajā bija pārāka ar 3:1.

Sestdien 25.kārtas pirmajā mačā "Liepāja" ar 2:1 uzvarēja "Tukums 2000"/"Telms" komandu, bet svētdien "Riga" ar 5:1 pārspēja Salaspils "Super Nova", "Auda" ar 3:0 guva virsroku pār "Jelgavu", bet "Valmiera" ar 2:1 bija pārāka pār "Metta" futbolistiem.

Turnīra tabulas līdere ar 64 punktiem 25 spēles ir "Riga", kurai seko RFS ar 58 punktiem 24 mačos. 37 punktus guvusi "Valmiera", 36 punktus sakrājusi "Liepāja", bet 35 punkti ir "Audai". "Metta" sakrājusi 28 punktus, "Jelgavai" ir 26 punkti, "Daugavpilij" - 25 punkti, "Tukums 2000"/"Telms" - 23 punkti, bet "Super Nova" komanda tikusi pie astoņiem punktiem.

Iepriekšējā sezonā pirmo reizi vēsturē par čempioniem kļuva valmierieši, sudrabu izcīnīja "Riga", bet bronzu - RFS, bet Latvijas kausa izcīņā uzvarēja "Auda".

Čempions noskaidrosies pēc četros riņķos aizvadītām 36 spēļu kārtām. Kopumā notiks 180 spēles.

2023.gada sezonā Latvijā pirmo reizi tiek izmantota video tiesneša asistenta (VAR) sistēma.

Šodien turpinās iztiesāt Latvijas vēsturē vērienīgāko naudas viltošanas lietu

Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā šodien plkst.10 turpinās skatīt Latvijas vēsturē vērienīgāko naudas viltošanas krimināllietu, kurā par 3,5 miljonu ASV dolāru viltošanu apsūdzēti seši vīrieši.

Lietā apsūdzēts Aleksandrs Fomičevs, Viktors Ždan...

Deputāti skatīs IZM sagatavoto informatīvo ziņojumu par skolu tīkla reformu

Divu Saeimas komisiju kopsēdē šodien skatīs Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) sagatavoto informatīvo ziņojumu par skolu tīkla reformu.

Uz kopsēdi sanāks Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisija un Valsts pārvaldes un pašvaldības komisija...

Ernests Zēbolds PČ  izcīna 13.vietu BMX frīstailā. Ko viņš pats par to saka?

Latvijas sportists Ernests Zēbolds pirmdien Glāzgovā izcīnīja 13.vietu BMX frīstaila pasaules čempionātā "park" disciplīnā.

No 24 fināla dalībniekiem vispirms startēja tie sportisti, kuri nedēļas nogalē kvalifikācijā ierindojās no 13. līdz 24.vietai. Fi...



Komentāri