lv
gx1mMgSe2a2qvmhLpOm6ZX1HjkWAOVKXGAIh4GcV
2150901

Dobeles novada priekšsēdētājs komentējis postījumus (+FOTO)

Dobeles novada priekšsēdētājs komentējis postījumus (+FOTO)

Šodienas vētras radīties postījumi Dobeles novadā ir ļoti smagi un ziņas par cietušo mantu turpina pienākt, sacīja Dobeles domes priekšsēdētājs Ivars Gorskis (LZS).

Viņš uzsver, ka pašlaik novada vadība apseko teritorijas un piefiksē stihijas izdarītos postījumus. Gorskis norāda, ka pašlaik nav ziņu par cietušām personām, bet ir ziņas, ka ir veseli ciemati, kuros nav nevienas neskartas mājas.

"Ir sētas, kurās ir norauti mājas jumti, kā arī nodarīti citi kaitējumi," uzsver Gorskis, papildinot, ka pašlaik notiek darbs, lai apzinātu nodarīto kaitējumu.

Jau ziņots, ka Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs valsts rietumu un centrālajā daļā izsludinājis sarkano brīdinājumu par ļoti bīstamu pērkona negaisu un stipru vētru, ļoti lielu krusu, intensīvām lietusgāzēm. Brīdinājums spēkā līdz plkst.19 pirmdienas vakarā.

Savukārt vēlāk pirmdienas pēcpusdienā un vakarā lielākais postoša pērkona negaisa risks būs Latvijas centrālajā un austrumu daļā, prognozē sinoptiķi. Vietām Vidzemē un Latgalē negaiss var plosīties vēl arī naktī uz otrdienu.

Nežēlīgā krusa vīrieti atstājusi zilumos (+VIDEO)

Pēc pirmdienas katastrofālajiem negaisiem Zemgalē, kur daudzviet lauku apvidiem pāri brāzās vēji ar viesuļvētras spēku, lielgraudu krusa un spēcīgas lietusgāzes, iznīcinot nenokultos sējumus un nodarot citus postījumus lauksaimniekiem, zemkopības minis...

Latviju pasaules čempionātā vieglatlētikā pārstāvēs deviņi sportisti

No Latvijas uz pasaules čempionātu vieglatlētikā dosies deviņi sportisti, no kuriem pieci būs šķēpmetēji, vēsta Latvijas Vieglatlētikas savienība (LVS).

Šķēpmešanā no Latvijas sacentīsies Rolands Štrobinders, Patriks Gailums, Gatis Čakšs, Anete Kociņa u...

Ostapenko Monreālas "WTA 1000" turnīrā šodien tiksies ar amerikānieti Breidiju

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko Monreālas "WTA 1000" turnīra pirmajā kārtā šodien tiksies ar ASV tenisisti Dženiferu Breidiju.

Spēle centrālajā kortā varētu sākties ap plkst.21 pēc Latvijas laika.

Ostapenko WTA rangā ieņem 20.vietu un turnīrā nav ...



Komentāri