lv
0MBIwvCTEFTzo28j4jKcLSciGtZA09poDF0CKCDm
2150691

Edijs Šlesers: 'Eiropas čempionātā spēlēt bija vieglāk, nekā treniņos savā starpā.'

Edijs Šlesers: 'Eiropas čempionātā spēlēt bija vieglāk, nekā treniņos savā starpā.'
“Basketstudijā 2+1” viesojās Latvijas junioru izlases galvenais treneris Edijs Šlesers, kura vadībā mūsu komanda Eiropas U18 čempionāta B divīzijas turnīrā uzvarēja visās septiņās spēlēs, izcīnīja pirmo vietu un tiesības nākamgad spēlēt Eiropas U18 čempionāta A divīzijā. Runājām gan par komandas tapšanu, gan notikumiem Matusinju:- motivāciju uzņemties izlases vadīšanu;- jauno spēlētāju nepamatotu noniecināšanu;- veselīgo konkurenci LJBL un komandu līderu neveselīgo ekspluatēšanu;- dinamisko spēles stilu un plašo spēlētāju rotāciju;- pirmo pieredzi Baltijas jūras kausa izcīņā un mentālo faktoru spēlētāju atlases procesā;- katram spēlētājam piemītošajām līdera īpašībām;- lomu sadalījumu starp Juri Vītolu un Robertu Blūmu;- “recepti”, kā kļūt par Eiropas čempionāta MVP;- neapjukšanu brīžos, kad iniciatīva bija pretiniekiem;- individuālo un kolektīvo agresivitāti;- vēl neizmantotajām rezervēm progresēt;- kā saglabāt uzvarētāju mentalitāti un noskaņojumu;- nākamajiem izaicinājumiem spēlētājam un trenerim.57 minūtes par Latvijas U18 izlases veiksmīgo startu Eiropas čempionātā!03.08.2023. epizode.
Šodien Daugavpils cietoksnī tiks atvērta Baltijas Muzeoloģijas skola (+VIDEO)

Eksperti varēs iepazīties ar unikālajiem Latvijas valstspilsētas muzeju artefaktiem.

No 6. augusta līdz 12. augustam Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā notiek 19. Baltijas Muzeoloģijas vasaras skola. Pirmdien, 7. augustā, skolas programma sāksies ar ...

Ienaidnieka zvans: kā Latvijā ierobežot noziegumus no ārvalstīm (+VIDEO)

Pēc 9 gadiem valsts beidzot ķērās pie tehniskiem pretpasākumiem.

Tūkstošiem apkrāptu cilvēku Latvijā un miljoniem nozagtas naudas – tādi ir telefonkrāpnieku darbības bēdīgie rezultāti. Vai mēs varam pielikt tam punktu?

Latvijā mobilo sakaru regulators i...

Krusa izsitusi 40 logus Jaunpils pilī (+VIDEO)

Jaunpils pilī krusas dēļ izsisti logi otrajā un trešajā stāvā, informēja Tukuma novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļas vadītāja Gundega Rugāja.

Drošības apstākļu dēļ pils šodien un rīt apmeklētājiem slēgta. Pils valdes locekle Kr...



Komentāri