lv
TJSlaFwIqI8zPv5aL2aQK9PfpZqouHcS1qokCrQw
2150121

Svētdien tika pieķerti seši šoferi stiprā reibumā - būs jāatvadās no sava auto

Svētdien tika pieķerti seši šoferi stiprā reibumā - būs jāatvadās no sava auto

Aizvadītās nedēļas pēdējā dienā Valsts policija uz Latvijas ceļiem apturējusi 11 autovadītājus alkohola reibumā, no kuriem sešiem alkohola koncentrācija organismā pārsniegusi pusotru promili, liecina Valsts policijas apkopotā informācija.

Vidzemes reģionā apturēts viens stipri un trīs vieglāk iereibuši šoferi, Rīgas reģionā pieķerti divi stipri iereibuši autovadītāji un viens, kuram alkohola koncentrācija organismā bija zem 1,5 promilēm. Divi stipri iereibuši autovadītāji pieķerti Latgalē, viens - Zemgalē, bet Kurzemē apturēts viens vieglāk iereibis transportlīdzekļa vadītājs.

Par sēšanos pie stūres, ja alkohola koncentrācija organismā pārsniedz 1,5 promiles, ir paredzēta kriminālatbildība un papildus sodam tiek konfiscēta arī automašīna, ja tā pieder pārkāpējam. Ja spēkrats pašam dzērājšoferim nepieder, tad no viņa papildus sodam piedzen naudas summu, kas var sasniegt vadītā transportlīdzekļa tirgus vērtību.

Aizvadītajā diennaktī trīs no pieķertajiem stiprā reibumā esošajiem autovadītājiem bija sēdušies pie stūres savam transportlīdzeklim, bet vēl trīs brauca ar sev nepiederošām automašīnām, liecina policijas apkopotie dati.

Diennakts laikā Valsts policija ceļu satiksmes jomā kopumā fiksējusi 297 administratīvos pārkāpumus, tostarp konstatēti 170 atļautā braukšanas ātruma pārkāpumi, liecina policijas apkopotie dati.

Gulbis nokritis uz 888. vietu ATP rangā

Latvijas vīriešu tenisa pirmais numurs Roberts Štrombahs jaunajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā piedzīvojis divu vietu kritumu un ierindojas 397.vietā.

Tikmēr Ernests Gulbis rangā zaudējis 88 vietas un tagad atrodas 888.pozīcijā, kamēr Kārl...

Uzmanību! Sarkanais brīdinājums izsludināts Kurzemē un valsts centrālajā daļā

Kurzemē un valsts centrālajā daļā izsludināts sarkanais brīdinājums par negaisu un stiprām vēja brāzmām.

Kā informēja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs, negaisa mākoņiem sasniedzot Latviju, valsts rietumu un centrālajos rajonos gaidāma...

Negaiss plosās Dobeles novadā - izsludināts sarkanais brīdinājums (+VIDEO)

Īsi pirms plkst.12 pērkona negaiss izraisījis ievērojamus postījumus Dobeles novadā, liecina iedzīvotāju ziņotais sociālo tīklu vietnēs.

Naudītes ciemā kritusi liela krusa, Kroņaucē vētra lauzusi daudz koku. Ir arī postījumi ēkām - daļēji norauti jumti ...



Komentāri