lv
vmGcWqXrCG3yzTos9wScjyi6qyefhoh1oc7UwMtl
2150120

Gulbis nokritis uz 888. vietu ATP rangā

Gulbis nokritis uz 888. vietu ATP rangā

Latvijas vīriešu tenisa pirmais numurs Roberts Štrombahs jaunajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā piedzīvojis divu vietu kritumu un ierindojas 397.vietā.

Tikmēr Ernests Gulbis rangā zaudējis 88 vietas un tagad atrodas 888.pozīcijā, kamēr Kārlis Ozoliņš noslīdējis par 352 vietām un ieņem dalītu 1601.pozīciju.

Ranga pirmajā trijniekā šonedēļ izmaiņas nav notikušas. Līderpozīcijā ir spānis Karloss Alkarass, otrais ir serbs Novaks Džokovičs, kuram seko Daņiils Medvedevs, bet uz ceturto vietu pakāpies grieķis Stefans Cicips, kurš apsteidzis norvēģi Kasperu Rūdu. Sestais ir dānis Holgers Rūne, septīto vietu ieņem Andrejs Rubļovs, astotajā pozīcijā ierindojas itālis Janiks Siners, bet desmitnieku noslēdz divi amerikāņi Teilors Frics un Frensiss Tiafo.

Latvijas pirmais numurs dubultspēļu rangā Miķelis Lībietis ir par vienu vietu augstāk un atrodas 158.pozīcijā, bet Štrombahs pakāpies par 136 vietām un ieņem 552.pozīciju. Tikmēr Ozoliņš noslīdējis par 94 vietām zemāk uz dalītu 1482.pozīciju, Mārtiņš Rocēns zaudējis 158 vietas (dalīta 1782.), bet Roberts Jaričevskis - sešas vietas (dalīta 2271.).

Uzmanību! Sarkanais brīdinājums izsludināts Kurzemē un valsts centrālajā daļā

Kurzemē un valsts centrālajā daļā izsludināts sarkanais brīdinājums par negaisu un stiprām vēja brāzmām.

Kā informēja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs, negaisa mākoņiem sasniedzot Latviju, valsts rietumu un centrālajos rajonos gaidāma...

Negaiss plosās Dobeles novadā - izsludināts sarkanais brīdinājums (+VIDEO)

Īsi pirms plkst.12 pērkona negaiss izraisījis ievērojamus postījumus Dobeles novadā, liecina iedzīvotāju ziņotais sociālo tīklu vietnēs.

Naudītes ciemā kritusi liela krusa, Kroņaucē vētra lauzusi daudz koku. Ir arī postījumi ēkām - daļēji norauti jumti ...

Aizvadītā nakts bija pārliecinoši siltākā Latvijas vēsturē

Pagājušajā naktī augstākā minimālā gaisa temperatūra Latvijā bija +25,6 grādi Skultes novērojumu stacijā, Zvejniekciemā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Iepriekšējais Latvijas siltākās nakts rekords bija +24,2 grādi 202...



Komentāri