lv
6s4vsLJv7jF0BCiPVt35WG8ZsjX0l4OYyuNLlK1i
2147192

Latvijas komandām neveiksmīgas spēles «Top» līgā

Latvijas komandām neveiksmīgas spēles «Top» līgā

"Livonia" un "Miesnieku" komandas svētdien piedzīvoja zaudējumus Lietuvas un Latvijas regbija-15 čempionāta jeb "Top" līgas otrajās spēlēs.

"Livonia" viesos ar rezultātu 15:29 (3:17) atzina Šauļu "Vairas-Kalvis-Jupoja" pārākumu, bet "Miesnieki" mājās ar 18:53 (11:24) zaudēja Šauļu "Baltrex regbistiem.

Pagājušajā nedēļā abas Latvijas komandas tikās savā starpā, uzvaru ar 39:26 izcīnot "Livonia" vienībai.

Plānots, ka līdz 24.septembrim sešas Lietuvas un divas Latvijas komandas aizvadīs viena apļa turnīru, pēc tam izspēlējot ceturtdaļfinālu un pārējos izslēgšanas turnīra mačus.

Lietuvu "Top" līgā šosezon pārstāv Šauļu "Vairas-Kalvis-Jupoja", Kauņas "Ažuolas", Viļņas "VRA-Tomosta", "Šiauliai", Viļņas "Geležinis Vilkas" un Šauļu "Baltrex" vienības.

Iepriekšējā sezonā "Livonia" aizcīnījās līdz finālam, kurā ar 20:38 piekāpās Lietuvas vienībai "Vairas-Kalvis-Jupoja", savukārt "Miesnieki" turnīru noslēdza septītajā pozīcijā.

"Top" līgā nespēlējošās Latvijas un Lietuvas komandas sezonas otrajā daļā izspēlēs kopēju turnīru - Baltijas Regbija čempionātu (BRC).

Skujiņš izcīnījis augsto 8. vietu PČ grupas braucienā

Latvijas riteņbraucējs Toms Skujiņš svētdien Glāzgovā izcīnīja augsto astoto vietu pasaules čempionāta grupas braucienā, kamēr par čempionu kļuva nīderlandietis Matjē van der Pūls, kuram titulu izcīnīt neliedza piedzīvotais kritiens pēdējā aplī.

Tikmēr ...

Pie Maskavas esot notriekts drons

Krievijas pretgaisa aizsardzība iznīcinājusi dronu, kas tuvojies Maskavai, svētdien paziņojis Krievijas galvaspilsētas mērs Sergejs Sobjaņins.

"Šodien ap plkst.11 (plkst.10 pēc Latvijas laika) drons mēģināja sasniegt Maskavu. To iznīcināja pretgaisa ai...

Skandāls: Rēzeknes mērs Bartaševičs vēlas atņemt pilsētai sociālos darbiniekus

Maz ticams, ka pret pensionāru vitālajām interesēm vērstas darbības var palīdzēt jaunās partijas popularitātei.

Valsts pilsētai Rēzeknei, kas atrodas uz Eiropas Savienības austrumu robežas, ir jābūt Latvijas pievilcības paraugam. Tā vietā pašpārvaldes v...



Komentāri