lv
q1a1ASWGvGLL9SXvt4Cs9q2syATYnEnqur7mKIfG
2142718

Alga 4357 eiro mēnesī. Rehabilitācijas centram Vaivari meklē arī valdes locekli

Alga 4357 eiro mēnesī. Rehabilitācijas centram Vaivari meklē arī valdes locekli

Veselības ministrija (VM) izsludinājusi konkursu uz Nacionālā rehabilitācijas centra "Vaivari" valdes locekļa amatu medicīnā, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

No kandidātiem tiek sagaidīta nevainojama reputācija, atbilstība likuma "Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā" prasībām, akadēmiskā augstākā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība medicīnā, tiesību zinātnēs, uzņēmējdarbībā, vadībzinātnē vai finansēs.

Tāpat no kandidātiem tiek prasīta vismaz divu gadu pieredze, kas iegūta pēdējos 10 gados, augstākā līmeņa vai vidējā līmeņa vadītāja amatā, kurā atrodoties ir pienākums tieši atskaitīties organizācijas (ar darbinieku skaitu ne mazāk kā 200) vadībai, kā arī valsts valodas prasme C1 vai augstākā līmenī un angļu valodas zināšanas vismaz B2 līmenī atbilstoši Eiropas kopīgajām nostādnēm valodu apguvei.

Valdes locekļa amata kandidātam jābūt otrā līmeņa augstākai profesionālai medicīniskai izglītībai, pieredzei veselības aprūpes pakalpojumu organizācijā un vadībā.

Tiek sagaidīts, ka pretendentiem būs izpratne par rehabilitāciju un personu ar funkcionāliem traucējumiem integrāciju sabiedrībā, zināšanas par kapitālsabiedrības darbības jomu, izpratne par publiskas personas kapitālsabiedrību pārvaldību un darbību, zināšanas un izpratne par administratīvo un personāla vadības procesu, padziļināta izpratne par veselības aprūpes sistēmu valstī un zināšanas par medicīnisko rehabilitāciju un tehnisko palīglīdzekļu nodrošināšanu iedzīvotājiem.

Kandidātu kompetences tiek vērtētas tādās jomās kā lēmumu pieņemšana un atbildība, pozitīvu attiecību veidošana un uzturēšana, pārliecināšanas un argumentācijas prasme, darbinieku motivēšana un attīstīšana.

Mēneša atalgojums valdes locekļa amata kandidātam paredzēts 4357 eiro pirms nodokļu nomaksas.

Pieteikumu konkursam var iesniegt līdz 2023.gada 25.augustam (ieskaitot).

Ieprieš vēstīts, ka "Vaivariem" tiek meklēts valdes priekšsēdētājs. Šajā amatā alga ir no 4842 eiro mēnesī.

Kā tā un kāpēc?! Ruvio pirms PK finālturnīra paziņo, ka pārtrauc karjeru

Spānijas basketbolists Rikijs Ruvio, kurš bija iekļauts kandidātu sarakstā pirms Pasaules kausa finālturnīra, pārtraucis savu karjeru, lai pievērstos savas mentālās veselības problēmu risināšanai, pavēstīja Spānijas Basketbola federācija (FEB).

Saspēles...

Naktī - pērkona lietusgāzes; daļā valsts izsludināts sarkanais brīdinājums

Sestdienas vakarā Latviju no dienvidaustrumiem sāks šķērsot siltā atmosfēras fronte, un laikā līdz svētdienas priekšpusdienai daudzviet gaidāmas pērkona lietusgāzes, vietām tās būs ļoti intensīvas, brīdina sinoptiķi.

Dažviet valsts austrumu un centrālaj...

Politiski represētie nesaprot, kāpēc nav komunistiskā režīma Nirnbergas prāvas

Politiski represētajiem nav saprotams, kāpēc vēl arvien nav noticis komunistiskā režīma Nirnbergas tribunāls, 24. Latvijas politiski represēto personu salidojumā Ikšķilē pauda Latvijas Politiski represēto apvienības priekšsēdētājs Ivars Kaļķis.

Viņš sav...



Komentāri