lv
I2lS4ueuBk3USp2ckFuoOYickl5fLRt5XfMY1Ou6
2134459

Dzintaru koncertzālē uzstāsies Raimonds Pauls un Sinfonietta Rīga

Dzintaru koncertzālē uzstāsies Raimonds Pauls un Sinfonietta Rīga

Dzintaru koncertzālē šodien plkst.20 uzstāsies maestro Raimonds Pauls un "Sinfonietta Rīga".

Tā informēja VISA "Latvijas koncerti" pārstāve Ieva Mora.

Pauls un kamerorķestris "Sinfonietta Rīga" izpildīs koncertprogrammu "Dziesmas bez vārdiem", kurā skanēs klausītājiem labi pazīstamas Paula oriģinālkompozīcijas, kuras aranžējis slavenais britu komponists un aranžētājs "Callum Au".

Kopā ar maestro un "Sinfonietta Rīga" koncertā uzstāsies arī sitaminstrumentālists Māris Briežkalns un kontrabasists Toms Poišs.

"Callum Au", kurš ir viens no vadošajiem mūsdienu britu mūzikas producentiem un aranžētājiem, ir sadarbojies ar tādiem pasaules džeza un solmūzikas māksliniekiem kā Kvinsiju Džonsu un Maiklu Bublē, Paula melodiju jauno skanisko rakstu veidojis lielākam mūziķu sastāvam.

Pavisam koncertprogrammā "Dziesmas bez vārdiem" iekļautas 12 melodijas - aranžijas dziesmām "Baltā saule", "Dāvāja Māriņa", "Duplets", "Dzel manī sauli", "Elēģija", "Es aiziet nevaru", "Kerijas dziesma", "Mēmā dziesma" un "Zem apgāztā mēness", "Maestro", "Nenes zvaigznes istabā", "Kamēr svecītes deg".

Ventspilī sākas pilsētas 733.dzimšanas dienas svinības

No šodienas līdz svētdienai, 6.augustam, Ventspils svinēs 733.dzimšanas dienu, informēja Ventspils Kultūras centra direktors Māris Valtenbergs.

Svētkos būs vairāk nekā 40 pasākumu ikvienam pilsētas iedzīvotājam un viesim. Līdz ar Ostas ielas promenādes ...

Arī piektdien turpināsies sarunas par koalīcijas izveidi Rīgas domē

Šodien turpināsies sarunas par koalīcijas izveidi Rīgas domē, kā arī plānots trīs pušu kodola brīfings presei par galvaspilsētas pašvaldības koalīcijas tapšanas gaitu.

Plkst.10 Rīgas domes kamīnzālē paredzētas "Jaunās vienotības" (JV), "Nacionālās apvie...

Dreiliņos jauno mājokļu ciematā ekspluatācijā nodoti kopumā 630 dzīvokļi

Nekustamo īpašumu attīstītājs "Bonava Latvija" jauno mājokļu ciematā "Dreilinga mājas", Dreiliņos, nodevis ekspluatācijā projekta četrpadsmito daudzdzīvokļu ēku ar 58 dzīvokļiem, kopējam pabeigto dzīvokļu skaitam ciematā sasniedzot 630, informēja "Bona...



Komentāri