lv
W0BP3BitemAzi5qWLJOwNBv3CKazEkyOrMnvQ72U
2131328

Augusta otrajā pusē slēgs satiksmi uz Rīgas HES tilta. Kā apbraukt?

Augusta otrajā pusē slēgs satiksmi uz Rīgas HES tilta. Kā apbraukt?

Šā gada 23.augustā no plkst.20 līdz 24.augusta plkst.8 īslaicīgi tiks slēgta satiksme uz Rīgas HES tilta posmā no Salaspils rotācijas apļa līdz Daugmales rotācijas aplim, rekonstrukcijas darbu veikšanai,

Tā informēja AS "Latvenergo" pārstāvji.

Satiksmes dalībniekiem apbraukšanai jāizmanto Dienvidu tilts un Ķeguma HES tilts.

Doles salas un Zirņu salas iedzīvotājiem nokļūšana tiks nodrošināta, saskaņojot kustību ar satiksmes regulētājiem.

Rekonstrukcijas darbu veicējs SIA "Latvijas energoceltnieks" satiksmes ierobežojumus un izmaiņas ir saskaņojusi ar VSIA "Latvijas Valsts ceļi", kā arī nodrošinās plānoto satiksmes ierobežojuma shēmu un brīdinājuma zīmju izvietošanu.

Vienlaikus AS "Latvenergo" informē, ka projekta "Rīgas HES primāro iekārtu nomaiņa" īstenošanas laikā no 27.maija līdz 31.oktobrim uz Rīgas HES tilta ir ieviesta braucamās daļas sašaurinājums un braukšanas ātruma ierobežojums līdz 30 kilometriem stundā.

Izcirtīs 256 hektārus meža, lai būvētu industriālo parku. Dabasmīļi nemierā

Izcērtot lielu mežu platību, Augšdaugavas novadā iecerēts veidot industriālo parku – Saeima šādam solim jau devusi konceptuālu piekrišanu. Taču ar vides jomu saistītie pārstāvji aicina nesteigties pieņemt likumu un rosina sākotnēji veikt lokālplānojumu...

Liepājā noteikti gaisa telpas izmantošanas ierobežojumi. Kādi un kāpēc?

Saistībā ar nedēļas nogalē Liepājā gaidāmajiem pasākumiem līdz svētdienai, 6.augustam, ieviesti gaisa telpas izmantošanas ierobežojumi teju 19 kilometru rādiusā ap Liepājas lidlauku, informēja "Civilās aviācijas aģentūra" (CAA).

Īslaicīgi gaisa telpas i...

Vagner provokācijas NATO vērtēs kā Kremļa atbalstītas akcijas - Riekstiņš

Iespējamās provokācijas ar pašlaik Baltkrievijā izvietotā algotņu grupējuma "Vagner" iesaisti NATO vērtēs kā Krievijas vadības atbalstītas akcijas, šorīt intervijā TV3 uzsvēra jaunais Latvijas vēstnieks NATO Māris Riekstiņš.

Vēstnieks provokāciju iespēj...



Komentāri