lv
EZeWSmfmqyakSJJOHskkQTICES2MLV2ciLNx00yy
212941

Kāpēc ASV neatzīst Krievijas vainu sprādzienā Polijā? Tās ir bailes, no kā?!?

Kāpēc ASV neatzīst Krievijas vainu sprādzienā Polijā? Tās ir bailes, no kā?!?

ASV prezidenta Džo Baidena administrācija nākusi klajā ar īpašu paziņojumu par Polijā otrdien uzspraģušo raķeti, piekrītot vērtējumam, ka tā bijusi Ukrainas zenītraķete.

"Mēs neesam redzējuši neko, kas būtu pretrunā ar Polijas prezidenta Andžeja Dudas provizorisko vērtējumu - atbilstoši tam, šis sprādziens, visdrīzāk, bija Ukrainas zenītraķetes nogāšanās rezultāts, raķetes, kas diemžēl nogāzās Polijā," teikts ASV Nacionālās drošības padomes preses sekretāres Adrienas Votsones paziņojumā.

ASV administrācija vienlaikus norāda, ka nesteigsies notikumiem pa priekšu ar galīgajiem secinājumiem un ka pilnībā uzticas Polijai, kas veic izmeklēšanu par notikušā apstākļiem.

Raugoties no ASV skatu punkta, lai arī kādi būtu šīs izmeklēšanas secinājumi, sākotnējā vaininiece šajā traģiskajā notikumā ir Krievija, jo tā veic raķešu triecienus Ukrainas infrastruktūrai.

"Ukrainai bija un ir visas tiesības aizstāvētājs," teikts paziņojumā.

ASV ģenerālis: Krimas atbrīvošana ar militārām metodēm ir mazticama

Krievijas okupētās Krimas atbrīvošana ar militārām metodēm ir mazticama, uzskata ASV štābu priekšnieku komitejas priekšsēdētājs ģenerālis Marks Milijs.

Ar ASV aizsardzības ministru Loidu Ostinu kopīgajā preses konferencē viņš pastāstīja par savu redzēju...

Influenceri, vēlētāju izbrāķētie, kolēģa dzīvesbiedre – kurus jaunievēlētās Saeimas deputāti izraudzījušies par palīgiem
Kad 1. novembrī notika pirmā 14. Saeimas sēde, blogere Maija Armaņeva (LPV) sociālajā medijā "Facebook" publicēja bildes, kur viņa bija redzama ar dziedātāju Jolantu Gulbi-Paškeviču (LPV) un citiem frakcijas biedriem priecīgi fotografējamies pie Saeima...
Cehs.lv: Ko varam mācīties no Benesa Aijo – Novorosijas Nemirstīgā Kaščeja
"Nevar būt!" es nodomāju, veroties uz paziņojumu tīmeklī, ka Ukrainā gājis bojā Beness Aijo. Vai tomēr Aijo Beness? Viņa vārds kā tāds nemierīgs kvants ir mistiskā superpozīcijā un pārtop vienā no variantiem tikai tad, kad to kāds piemin skaļi. Taču ai...


Komentāri