lv
GvsIdZWfh6gpNR9Z9bP5vfJyWXqOHjw9lEUqdork
212913

Cehs.lv: Ko varam mācīties no Benesa Aijo – Novorosijas Nemirstīgā Kaščeja

Cehs.lv: Ko varam mācīties no Benesa Aijo – Novorosijas Nemirstīgā Kaščeja
"Nevar būt!" es nodomāju, veroties uz paziņojumu tīmeklī, ka Ukrainā gājis bojā Beness Aijo. Vai tomēr Aijo Beness? Viņa vārds kā tāds nemierīgs kvants ir mistiskā superpozīcijā un pārtop vienā no variantiem tikai tad, kad to kāds piemin skaļi. Taču aizvien neviens nezina, kurš ir īstais variants. Lai vai kā, es biju skeptisks. Nesteigsimies notikumiem pa priekšu un pagaidīsim vēl kādu dienu vai divas.
Vilnis Ķirsis: Rīgas satiksmes biļešu reforma – ceļš uz paradumu maiņu
Pēdējā laikā daudz tiek runāts par zaļo kursu, par enerģētisko neatkarību, par augstajām degvielas cenām un to, kas tad pilsētas satiksmē ir svarīgākais. Vieni saka, ka jāorientējas uz velo, otri, ka mašīnas stāv pāri visam. Bet pareizā atbilde uz visi...
Baltijas biržās trešdien lielākais apgrozījums Enefit Green akcijām

Baltijas biržās trešdien lielākais apgrozījums bija ar Igaunijas enerģētikas uzņēmuma "Enefit Green" akcijām, liecina tirdzniecības dati.

Ar "Enefit Green" akcijām veikti 484 darījumi par 295 212 eiro. Vērtspapīru kontus mainīja 70 158 akcijas, kuru cen...

Atklāts jauns vides objekts Jūrmalā - Ķemeru Anniņa

Jūrmalā, Ķemeru skvērā, Senatnes ielā 5, šonedēļ atklāts jauns vides objekts "Ķemeru Anniņa". Tā autori ir Kaspars Līdums un Mārtiņš Rozenfelds. Objekta koncepcija saistīta ar latviešu strēlnieku dziesmu "Ķemermiestiņā".

Skulptūra ir 3,5 metrus augsta, ...



Komentāri