lv
5yoRUxiYkwYFnNsmaxVzLuEiWPsrxRsW3iFgO0Mr
2128946

Latvijas pretinieki PK Francijas basketbolisti pārbaudes mačā uzvar Melnkalni

Latvijas pretinieki PK Francijas basketbolisti pārbaudes mačā uzvar Melnkalni

Latvijas vīriešu basketbola izlases pretinieces Pasaules kausā Francija trešdien pārbaudes mačā uzvarēja Melnkalni.

Monpeljē notikušajā spēlē francūži uzvarēja ar rezultātu 80:69 (21:15, 21:22, 18:18, 20:14).

Francijas izlases rindās rezultatīvākais ar 20 punktiem un astoņiem izprovocētiem noteikumu pārkāpumiem bija Evans Furnjē, 16 punktus guva un deviņas atlēkušās bumbas izcīnīja Rūdijs Gobērs, bet 12 punkti un septiņas rezultatīvas piespēles bija Elī Okobo.

Pretiniekiem ar 11 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām izcēlās Nikola Vučevičs.

Pirmdien Po notikušajā pārbaudes spēlē Francija ar rezultātu 93:36 sagrāva Tunisiju.

Francūžiem Pasaules kausa pirmā posma apakšgrupā jātiekas ar Latviju, Kanādu un Libānu.

Pasaules kausa finālturnīrs, kurā pirmo reizi vēsturē spēlēs arī Latvijas valstsvienība, no 25.augusta līdz 10.septembrim notiks Indonēzijā, Japānā un Filipīnās.

Francijas vīriešu basketbola izlases sastāvs:

Nikolā Batums (Losandželosas "Clippers", NBA), Nando de Kolo (Vilērbānas ASVEL), Evans Furnjē (Ņujorkas "Knicks", NBA), Mustafa Fols (Pirejas "Olympiakos", Grieķija), Silvēns Fransisko ("Peristeri", Grieķija), Rūdijs Gobērs (Minesotas "Timberwolves", NBA), Matiass Lesors (Atēnu "Panathinaikos", Grieķija), Franks Nilikinā (Dalasas "Mavericks", NBA), Elī Okobo, Jakuba Utarra (abi - "Monaco"), Terijs Terpijs (Lemānas "Sarthe"), Geršons Jabusele (Madrides "Real", Spānija).

Kulbergs: FM piedāvātie nodokļu izmaiņu scenāriji virzās pa veco sliedi

Finanšu ministrijas (FM) Nodokļu politikas pilnveidošanas koordinēšanas grupa piedāvātajos nodokļu izmaiņu scenārijos pietrūkst izpratnes par konkurētspējīgu nodokļu sistēmu, pauda Saeimas deputāts Andris Kulbergs (AS), kurš piedalījās darba grupas sēd...

Banki vieš skaidrību par Porziņģi un komentē spēli pret Zviedriju (+VIDEO)

Kristapa Porziņģa nespēlēšana trešdien notikušajā pārbaudes mačā ir saistīta ar veselības problēmām un viņš seko individuālam plānam, lai tās atrisinātu, pēc spēles sarunā ar žurnālistiem teica Latvijas vīriešu basketbola valstsvienības galvenais trene...

«Latvijas dzelzceļš» pārtrauc automotrises izsoli

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) uz nenoteiktu laiku pārtraucis AR2 sērijas automotrises jeb motorizēta pašgaitas vagona izsoli, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Izsole sākās 14.jūlijā plkst.13, bet tās noslēgums bija paredzēt...



Komentāri