lv
z2aMCrrVm9nflj3V8jrjuSeibS5W55r8KIuB8tnB
2118968

Rungainis: «Šlesera kungs, kā jau Kremļa ietekmes aģents...»

Rungainis:  «Šlesera kungs, kā jau Kremļa ietekmes aģents...»

Viedokļu līderi viens otru apsūdz politisko šķelšanās izraisīšanā.

Skandāls ap Krievijas pensionāriem Latvijā uzņem apgriezienus un savā orbītā pārņem vairākus augsta ranga viedokļu līderus.

Saeimas frakcijas "Latvija pirmajā vietā" vadītājs Ainārs Šlesers apsūdzēja Latvijas premjeru Krievijas provocēšanā.

"Kariņa plāns deportēt 6000 pensionārus no Latvijas uz Krieviju, var tikt izmantots kā iegansts kara darbības uzsākšanai Latvijā no Krievijas puses".

Tā Twitter kontā paziņojis Šlesera kungs.

Savukārt investīciju finansētājs Ģirts Rungainis tajā pašā tīklā bargi kritizēja Šleseru, kurš pirms 20 gadiem bija Latvijas valdības vicepremjers. Einara Repšes valdībā līdzšinējais Ministru prezidents Krišjānis Kariņš bija finanšu ministrs.

"Šlesera kgs, kā jau Kremļa ietekmes aģents, visiem spēkiem mēģina saorganizēt krīzi Latvijā, jo uzdevums ir apturēt Latvijas attālināšanos no Krievijas ietekmes lauka. Latviskā, konkurētspējīgā valstī RU korupciju apkalpojušiem kampējkapitālistiem grūti pelnīt".

Kārtējais seriāla par Latvijā dzīvojošajiem Krievijas pilsoņiem saasinājums noticis pagājušajā nedēļā pēc kāda pazīstama valdošās partijas politiķa paziņojuma.

Ingmārs Līdaka, 14. Saeimas deputāts (AS), Pilsonības, migrācijas un sabiedrības saliedētības komisijas priekšsēdētājs, skaidro: “Pēc manām aplēsēm varētu būt, ka septembra vidū pavēli par valsts pamešanu 3 mēnešu laikā saņems kādi 6000 cilvēku. Pamatā gados veci, kuriem Krievijā nav nekā.”

Ukrainas graudu eksports caur Latvijas ostām? Nav nepiespējami

Ukrainas graudu eksports caur Latvijas ostām nav neiespējams scenārijs, pēc tikšanās ar Valsts prezidentu Edgaru Rinkēviču uzsvēra zemkopības ministrs Didzis Šmits (AS).

Viņš norādīja, ka Ukrainas graudu eksports uz trešajām valstīm caur Baltijas korido...

Ašeradens: Mums ir daudz ātrāk jāiet uz priekšu ar robežas attīstību

Šonedēļ darba grupā tiks skatīti konkrēti scenāriji potenciālajai nodokļu reformai, pēc tikšanās ar Valsts prezidentu Edgaru Rinkēviču pauda finanšu ministrs Arvils Ašeradens (JV).

Ministrs uzsvēra, ka tikšanās laikā ar prezidentu pārrunāta nodokļu refo...

Bronzas! Latvijas džudo cīkstoņi lieliski Eiropas junioru kausā

Latvijas džudo cīkstoņi Patriks Kalniņš un Maksims Duinovs aizvadītajā nedēļas nogalē Berlīnē izcīnīja bronzas medaļas Eiropas junioru kausa posmā.

Kalniņš, startējot svara kategorijā līdz 66 kilogramiem, no pirmās kārtas bija brīvs, otrajā uzvarēja Vāc...



Komentāri