lv
ZDmnIeRT9mP2lMGCcZI1GZBZUgJHmBAHXdfPaNdI
2118602

Bronzas! Latvijas džudo cīkstoņi lieliski Eiropas junioru kausā

Bronzas! Latvijas džudo cīkstoņi lieliski Eiropas junioru kausā

Latvijas džudo cīkstoņi Patriks Kalniņš un Maksims Duinovs aizvadītajā nedēļas nogalē Berlīnē izcīnīja bronzas medaļas Eiropas junioru kausa posmā.

Kalniņš, startējot svara kategorijā līdz 66 kilogramiem, no pirmās kārtas bija brīvs, otrajā uzvarēja Vācijas pārstāvi, trešajā Polijas sportistu, bet apakšgrupas finālā jeb ceturtdaļfinālā nācās atzīt Izraēlas džudista pārākumu. Kalniņš sacensības turpinājuma gandarījuma kārtā, kurā uzvarēja sportistu no Azerbaidžānas un divus Vācijas cīkstoņus, tajā skaitā Viktoru Bekeru cīņā par bronzu.

Duinovs, kurš startēja svara kategorijā līdz 90 kilogramiem, no pirmās kārtas bija brīvs, otrajā pārspēja Čehijas atlētu, bet apakšgrupas finālā zaudēja Rumānijas džudistam. Gandarījuma sacensībās tika pārspēti Kazahstānas un Azerbaidžānas sportisti, kā arī vācietis Lase Šrīvers cīņā par bronzu.

Eiropas junioru kausa posmā Berlīnē startēja septiņi Latvijas džudisti vīriešu konkurencē.

Kairišs brēcis veikalā: Viļānos iepircies pilnīgi kails, spalvains vīrietis

Dailes teātra mākslinieciskais direktors Viesturs Kairišs paudis sašutumu par Viļānos pieredzēto. Notikušais viņu tā šokējis, ka Kairišs pat aicina iekšlietu ministru Māri Kučinski pārdomāt, vai viņš tiek galā ar saviem pienākumiem un demisionēt.

"VIĻĀN...

Robežsardzes priekšnieks: Esam gatavi pielietot šaujamieročus

Konstatējot bruņotas personas uz Latvijas-Baltkrievijas robežas un tām nepildot Latvijas valsts pārstāvju norādījumus, robežsargiem ir tiesības pielietot šaujamieročus, atzina Valsts robežsardzes priekšnieks Guntis Pujāts.

Komentējot ekspertu un amatpe...

Oficiāli - Latvija saņēmusi ielūgumu uz Parīzes olimpiskajām spēlēm

Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) šodien saņēma oficiālu ielūgumu uz 2024.gada Parīzes olimpiskajām spēlēm.

Ielūgums LOK tika piegādāts plkst.12 organizācijas birojā "Rimi" Olimpiskā centra biroja ēkā, Grostonas ielā 6B.

"Fantastisks notikums Latvijas...



Komentāri