lv
I9xOMii4vlSjn9g3ZR1EikqWQXyLUio5octOghIb
2117019

LVC: Vairāk pagaidu luksoforu starp Murjāņiem un Braslu, Valmieru un Rencēniem

LVC: Vairāk pagaidu luksoforu starp Murjāņiem un Braslu, Valmieru un Rencēniem

Valsts autoceļu tīklā būvdarbu notiek 88 autoceļu posmos, daudzviet satiksmi organizē pa vienu braukšanas joslu ar pagaidu luksoforiem, isvairāk šādu posmu - septiņi - ir uz Vidzemes šosejas (A2) no pagrieziena uz Cēsīm (P20) līdz Rīdzenei, tur ceļā jāplāno stunda, aģentūru LETA informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) pārstāvji.

Uz Valmieras šosejas (A3) no Murjāņiem līdz Braslai luksoforu skaits pieaudzis līdz četriem, arī tur autovadītājiem ceļā jāplāno gandrīz stunda. Maršrutā Rīga-Valmiera (A3) pagaidu luksofors ir arī pie pagrieziena uz Cēsīm (P14).

No Valmieras līdz Rencēniem (P17) šonedēļ jau divi reversās kustības posmi ar luksoforiem, bet vēl piecos kustību regulē ar priekšrocības ceļazīmēm. Visa posma izbraukšanai jāparedz 45 minūtes.

Plānojot braucienus, aicinām ieskatīties remontdarbu kartē LVC mājaslapā "www.lvceli.lv", kur atrodama informācija par visiem būvdarbu posmiem un satiksmes ierobežojumiem, un rēķināties ar papildu laiku ceļā, ja ir jāšķērso būvdarbu posmi.

'Melnā kaste'. Kādēļ gandrīz trešdaļa krievvalodīgo neatklāj savu viedokli, bet nabadzīgie neprotestē?
Žurnāls "Spektr" sadarbībā ar neatkarīgo pētnieci Olgu Procevsku un tirgus un sabiedriskās domas pētījumu centru SKDS veicis pētījumu "Latvijas iedzīvotāju riska tolerance un attieksme pret aktuālajiem notikumiem". Pētījums notika ar Nīderlandes vēstni...
Augustā notiks ikgadējais džeza festivāls Ventspils Groove

Ventspils Mūzikas vidusskola augusta otrajā nedēļā organizēs ikgadējo džeza festivālu "Ventspils Groove", informēja vidusskola projektu vadītāja Irita Kalēja.

Festivāla laikā no 7. līdz 12.augustam jaunieši piedalīsies pieredzējušu muzikantu vadītās me...

Sudrabs! Latvijas smaiļotājas Čamane/Bērziņa lieliskas junioru čempionātā

Latvijas smaiļotāju divnieks Melānija Čamane/Krista Bērziņa svētdien Portugālē Eiropas junioru čempionātā tika pie sudraba medaļām 500 metru distancē, bet pēc tam dienas turpinājumā Bērziņa tika vēl pie sudraba 200 metru distancē.

A finālā Latvijas div...



Komentāri