lv
nqi1Q3KvaVqW7zWquUYrE4CrZXqwmB6pLvrgi3X3
2115771

'Melnā kaste'. Kādēļ gandrīz trešdaļa krievvalodīgo neatklāj savu viedokli, bet nabadzīgie neprotestē?

'Melnā kaste'. Kādēļ gandrīz trešdaļa krievvalodīgo neatklāj savu viedokli, bet nabadzīgie neprotestē?
Žurnāls "Spektr" sadarbībā ar neatkarīgo pētnieci Olgu Procevsku un tirgus un sabiedriskās domas pētījumu centru SKDS veicis pētījumu "Latvijas iedzīvotāju riska tolerance un attieksme pret aktuālajiem notikumiem". Pētījums notika ar Nīderlandes vēstniecības un Kanādas vēstniecības Latvijā atbalstu. Par pētījuma rezultātiem aizvadīta diskusija, kurā piedalījās Latvijas akadēmiskās pasaules pārstāvji – sociologi, antropologi un filozofi. Diskusijas dalībniekus visvairāk interesēja, ko patiesībā domā trešdaļa krievvalodīgo, kas atteicās atbildēt uz sāpīgajiem jautājumiem par vainu un atbildību.
Augustā notiks ikgadējais džeza festivāls Ventspils Groove

Ventspils Mūzikas vidusskola augusta otrajā nedēļā organizēs ikgadējo džeza festivālu "Ventspils Groove", informēja vidusskola projektu vadītāja Irita Kalēja.

Festivāla laikā no 7. līdz 12.augustam jaunieši piedalīsies pieredzējušu muzikantu vadītās me...

Sudrabs! Latvijas smaiļotājas Čamane/Bērziņa lieliskas junioru čempionātā

Latvijas smaiļotāju divnieks Melānija Čamane/Krista Bērziņa svētdien Portugālē Eiropas junioru čempionātā tika pie sudraba medaļām 500 metru distancē, bet pēc tam dienas turpinājumā Bērziņa tika vēl pie sudraba 200 metru distancē.

A finālā Latvijas div...

Satiksme uz Rīgas apvedceļa pie Sunīšiem atjaunota
Uz Rīgas apvedceļa pie Sunīšiem avārijas dēļ svētdien vakarā bija bloķēta satiksme, kas nu jau atjaunota, informē "Latvijas Valsts ceļi".


Komentāri