lv
fAZYuXuVhgnx0X183vBuNSKckef6BNDeqY9UzM9Z
2114558

PET Baltija valdi atstājis līdzšinējais valdes priekšsēdētājs

PET Baltija valdi atstājis līdzšinējais valdes priekšsēdētājs

Vides apsaimniekošanas koncerna "Eco Baltia" PET pudeļu pārstrādes uzņēmuma AS "PET Baltija" valdi atstājis līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Salvis Lapiņš, liecina "Firmas.lv".

Tādējādi kompānijas valdē darbu turpina izpilddirektors Kaspars Ezernieks, kā arī valdes locekļi Matīss Leitis, Jekaterina Vasiļjeva un Dagnija Ļevčenoka.

Izmaiņas reģistrētas ceturtdien, 27.jūlijā.

Šīs ir jūlijā otrās reģistrētās izmaiņas "PET Baltija" valdē.

Pagājušajā nedēļā "PET Baltija" valdē iecelts Ezernieks, kurš kompānijā ieņems gan valdes locekļa, gan izpilddirektora amatu.

Ezernieks turpmāk būs atbildīgs par "PET Baltija" operatīvo darbību atbilstoši grupas izvirzītajiem stratēģiskajiem mērķiem. Tāpat Ezernieks rūpēsies par "PET Baltija" esošās ražotnes sekmīgu pārcelšanu uz jaunajām telpām Olainē, uzņēmējdarbības vadības sistēmas LEAN kultūras ieviešanu un plānu izpildi, kā arī citiem pienākumiem uzņēmuma darbības nodrošināšanā un attīstībā.

Jau ziņots, ka "PET Baltija" pagājušajā gadā strādāja ar 78,952 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 55,8% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus uzņēmums cieta zaudējumus 45 128 eiro apmērā pretstatā peļņai 2021.gadā.

Kompānija reģistrēta 2003.gada janvārī, un tās pamatkapitāls ir 6,82 miljoni eiro. "PET Baltija" ietilpst "Eco Baltia" grupā līdztekus uzņēmumiem "Latvijas zaļais punkts", "Eco Baltia vide", "Eko Kurzeme", "Jumis", "Nordic Plast" un "Eco Teh Baltia".

Tāpat ziņots, ka "Eco Baltia" koncerns šī gada pirmajā ceturksnī strādāja ar 56,356 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 21,3% vairāk, nekā attiecīgajā periodā gadu iepriekš, vienlaikus kompānijas peļņa pieauga par 1,1% un bija 2,766 miljoni eiro.

"Eco Baltia" reģistrēta 2011.gadā, un tās pamatkapitāls ir 35 005 eiro. "Eco Baltia" akcionāri, pēc kompānijā vēstītā, ir "BSGF Salvus" (52,81%), kas pārstāv Baltijā lielāko privāto investīciju fondu "INVL Baltic Sea Growth Fund", Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības banka (30,51%), kā arī Māris Simanovičs (16,68%) ar SIA "Enrial Holdings" un "Penvi Investment Ltd." starpniecību.

Coca-Cola HBC Latvia nomainīta valde

Bezalkoholisko dzērienu ražotāja "Coca-Cola Co." produkcijas izplatītājam SIA "Coca-Cola HBC Latvia" nomainīta valde, liecina informācija "Firmas.lv".

Kompānijas valdē iecelta Horvātijas pilsone un "Coca-Cola HBC" ģenerāldirektore Polijā un Baltijas val...

Rosina vērtēt alternatīvu teritoriju Augšdaugavas novada industriālajam parkam

Ar vides jomu saistītie pārstāvji rosina vērtēt alternatīvu teritoriju izmantošanu Augšdaugavas novada industriālā parka izveidei.

Saeima maijā konceptuāli atbalstīja deputātu izstrādāto likumprojektu, ar kuru valsts meža zemi paredzēts bez atlīdzības n...

Rīt sākas uzņemšana apmācībām inovatīvā biznesā (VIDEO)

Šī gada prioritātes - zaļās tehnoloģijas, audio tehnoloģijas, veselības tehnoloģijas, izglītības, reklāmas un finanšu tehnoloģijas.

No 31. jūlija līdz 20. augustam tiks atvērts pieteikumu process ikvienam Latvijas iedzīvotājam, kurš vēlas piedalīties pi...



Komentāri