lv
26zV8lp0kXiUexLWNSylLHuPNb1YNbkSquigOV8L
2114385

Coca-Cola HBC Latvia nomainīta valde

Coca-Cola HBC Latvia nomainīta valde

Bezalkoholisko dzērienu ražotāja "Coca-Cola Co." produkcijas izplatītājam SIA "Coca-Cola HBC Latvia" nomainīta valde, liecina informācija "Firmas.lv".

Kompānijas valdē iecelta Horvātijas pilsone un "Coca-Cola HBC" ģenerāldirektore Polijā un Baltijas valstīs Ruža Tomiča-Fontana un Latvijas pilsonis Rūdolfs Lapčenoks.

Līdz ar to darbu "Coca-Cola HBC Latvia" valdē atstājusi Estere Āķe un Jāks Mikels.

Izmaiņas Komercreģistrā iegrāmatotas 24.jūlijā.

Jau ziņots, ka februārī "Coca-Cola HBC" Polijas un Baltijas ģenerāldirektoru Mikelu amatā nomainīja Tomiča-Fontana.

Mikels, kurš amatā nostrādāja vairāk nekā četrus gadus, darbu turpina kā "Coca-Cola HBC" grupas jaunā biznesa vadītājs "premium" klases stipro alkoholisko dzērienu, alus un uzkodu segmentā.

"Coca-Cola HBC Latvia" 2021.gadā strādāja ar 35,145 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 9,6% mazāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus kompānijas peļņa samazinājās par 39,5% un bija 1,175 miljoni eiro. 2022.gada finanšu rādītāji nav publicēti.

"Coca-Cola HBC Latvia" reģistrēta 1992.gadā, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 3,962 miljoni eiro. "Coca-Cola HBC Latvia" pilnībā pieder Igaunijas "Coca-Cola HBC Esti" un ir iekļauta Grieķijā reģistrētās "Cola-Cola Hellenic" grupā.

Rosina vērtēt alternatīvu teritoriju Augšdaugavas novada industriālajam parkam

Ar vides jomu saistītie pārstāvji rosina vērtēt alternatīvu teritoriju izmantošanu Augšdaugavas novada industriālā parka izveidei.

Saeima maijā konceptuāli atbalstīja deputātu izstrādāto likumprojektu, ar kuru valsts meža zemi paredzēts bez atlīdzības n...

Rīt sākas uzņemšana apmācībām inovatīvā biznesā (VIDEO)

Šī gada prioritātes - zaļās tehnoloģijas, audio tehnoloģijas, veselības tehnoloģijas, izglītības, reklāmas un finanšu tehnoloģijas.

No 31. jūlija līdz 20. augustam tiks atvērts pieteikumu process ikvienam Latvijas iedzīvotājam, kurš vēlas piedalīties pi...

Kā apkarot ēnu ekonomiku? Finanšu ministrija piedāvā

“Pateicoties” ēnu ekonomikai Latvijas budžets zaudē simtiem miljonu eiro katru gadu!

Ēnu ekonomikas īpatsvars Latvijā vēl joprojām samērā liels. Atbilstoši ēnu ekonomikas pētnieka prof. A. Saukas un viņa komandas aplēsēm ēnu ekonomikas īpatsvars Latvijā...



Komentāri