lv
mePQIRUr6BlMvGv0p3lphqYJOxyrRLHjWUnAq6f4
2113861

Lielākā daļa mazo un vidējo uzņēmēju Latvijā strādā arī atvaļinājumā

Lielākā daļa mazo un vidējo uzņēmēju Latvijā strādā arī atvaļinājumā

Latvijā 80% mazo un vidējo uzņēmēju mēdz atbildēt uz darba zvaniem un e-pastiem, esot brīvdienās vai atvaļinājumā, liecina mobilo sakaru operatora SIA "Tele2" veiktā aptauja.

Visbiežāk to dara būvniecības, mākslas un izklaides, kā arī izmitināšanas un ēdināšanas pakalpojumu nozarē strādājošie uzņēmēji.

Starp biežākajiem iemesliem, kādēļ uzņēmēji strādā arī brīvajā laikā, 46% aptaujāto minējuši pārāk lielo atbildības sajūtu, 37% norādījuši uz aizvietotāju trūkumu, savukārt 34% aptaujāto uzņēmēju pauduši nevēlēšanos atlikt darbus uz laiku, kad atgriezīsies no brīvdienām.

Aptauja sadarbībā ar "Norstat Latvija" veikta 2023.gada jūnijā, aptaujājot 750 uzņēmēju.

Jau vēstīts, ka "Tele2" apgrozījums 2022.gadā bija 165,803 miljoni eiro, kas ir par 8,9% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma peļņa pieauga par 3,9% - līdz 33,106 miljoniem eiro.

Kompānija reģistrēta 1995.gada novembrī, un tās pamatkapitāls ir 3,486 miljoni eiro. "Tele2" vienīgais īpašnieks ir Zviedrijas "Tele2 Sverige".

Bads skar rekordlielu cilvēku skaitu pasaulē, norāda zemkopības ministrs (VIDEO)

Krievijas agresija pret Ukrainu var paplašināt pārtikas krīzi pasaulē.

"ES līmenī un Latvijā miera laikos bads nedraud, jo gan ES, gan Latvijā spējam nodrošināt patēriņu ar pamatproduktiem", - VS.LV pauž Latvijas zemkopības ministrs Didzis Šmits ("Apvie...

Sestdien pieķerti 17 dzērājšoferi - 14 jāšķiras no sava auto

Uz Latvijas autoceļiem pagājušajā diennaktī pieķerti 17 transportlīdzekļu vadītāji par braukšanu alkohola reibumā, pavēstīja Valsts policijā.

Tostarp Rīgas reģionā par braukšanu reibumā pieķerti 10 transportlīdzekļu vadītāji, kamēr Vidzemē - četri, Zem...

Liepājā nākamnedēļ notiks aviācijas šovs

Nākamnedēļ Liepājā notiks aviācijas šovs "Baltic International Airshow 2023", informēja pasākuma rīkotāji.

Pasākums notiks 5.augustā un 6.augustā lidostā "Liepājā". Aviošova programma abās dienās paredzēta no plkst.11 līdz plkst. 17.

Pasākuma rīkotāji i...



Komentāri