lv
w0uaqWmRnfJasF6HGxriVfOlSg32R1DW283xBuyM
2111311

Latvijas handbolistes pārbaudes turnīrā zaudē Somijas U-17 komandai (+VIDEO)

Latvijas handbolistes pārbaudes turnīrā zaudē Somijas U-17 komandai (+VIDEO)

Latvijas sieviešu handbola komanda sestdien Dobelē pārbaudes turnīra mačā ar rezultātu 23:45 (9:18) piekāpās Somijas U-17 vienībai.

Turnīrā Dobelē Latvijas U-17 sieviešu handbola izlase gatavojas Eiropas čempionātam un, ņemot vērā, ka dažas spēlētājas no pieaugušo valstsvienības pārstāv arī U-17 komandu, šajās pārbaudes spēlēs Māra Cibuļska vadītā sieviešu izlase ir nepilnā sastāvā.

Sestdienas mačā latvietēm rezultatīvākā ar sešiem gūtiem vārtiem bija Linda Krole, bet piecus precīzus metienus pievienoja Madara Cibuļska.

Latvijas U-17 izlase pirms tam šajā turnīrā ar 16:37 piekāpās lietuvietēm un ar 18:35 atzina Latvijas ieviešu valstsvienības pārākumu. Svētdien U-17 latvietes spēkosies ar somietēm.

Latvijas U-17 izlase gatavojas Eiropas čempionātam, kas no 5. līdz 13.augustam norisināsies Turcijā. Eiropas meistarsacīkstēs piedalīsies desmit komandas, kas turnīru sāks divās apakšgrupās.

A grupā Latvija tiksies ar Austriju, Itāliju, Turciju un Lielbritāniju, kamēr B grupā spēkus mēros Slovākija, Polija, Somija, Kosova un Bulgārija.

Noslēdzoties grupu posmam, A un B grupas piektās vietas ieguvējas cīnīsies par devīto vietu, bet trešās un ceturtās vietas komandas tiksies starpposmā, kam sekos cīņa par piekto pozīciju, kamēr finālturnīram kvalificēsies divas labākās vienības no abām grupām.

LDz atkārtoti piedāvās iegādāties bijušo atpūtas namu Jelgavā

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) ar sākuma cenu 111 603 eiro otrdien, 1.augustā, atkārtoti izsolē piedāvās iegādāties bijušo atpūtas namu Jelgavā, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

Nekustamā īpašuma Prohorova ielā, Jelgavā, ele...

TOP15 lielākie darbaspēka nodokļu maksātāji Latvijā - kas viņi ir?

Godinot Latvijas lielākos godprātīgos nodokļu maksātājus, Valsts ieņēmumu dienests (VID) sveicis 17 uzņēmumus. Tradicionālais VID apbalvojums šogad tiek veltīts lielākajiem darbaspēka nodokļu maksātājiem.

“Darbaspēka nodokļi ir viens no ilgtspējīgas Lat...

Starptautiskā ziedu paklāju festivāla dalībnieki - no debitantiem līdz veterānie

Ventspilī notiekošo starptautisko ziedu paklāju festivālu par vienu no krāšņākajiem un ziedošākajiem Pilsētas svētku notikumiem padara floristi, kas tradicionāli augusta pirmajā nedēļas nogalē ierodas no dažādām Eiropas un pasaules valstīm, lai Ventspi...



Komentāri