lv
Rish6kRib4dHlWbIJu03CT0rS6HbxCJqKcyt3Yy9
2111310

LDz atkārtoti piedāvās iegādāties bijušo atpūtas namu Jelgavā

LDz atkārtoti piedāvās iegādāties bijušo atpūtas namu Jelgavā

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) ar sākuma cenu 111 603 eiro otrdien, 1.augustā, atkārtoti izsolē piedāvās iegādāties bijušo atpūtas namu Jelgavā, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

Nekustamā īpašuma Prohorova ielā, Jelgavā, elektroniskā izsole notiks 1.augustā plkst.13.

Nekustamais īpašums sastāv no četrstāvu ķieģeļu mūra ēkas ar pagrabstāvu, ārējo ūdensvadu, ārējo kanalizāciju, daļu no siltumtrases ar siltummezglu un zemesgabala. Ēkas kopējā platība ar pagrabstāvu ir 3572 kvadrātmetri, bet zemesgabala platība - 4507 kvadrātmetri.

Jau ziņots, ka LDz nekustamo īpašumu Prohorova ielā, Jelgavā, mēģināja pārdot izsolēs arī maijā un jūlijā. Arī šajās izsolēs nekustamā īpašuma sākumcena bija 111 603 eiro.

Tāpat vēstīts, ka LDz koncerna apgrozījums pagājušajā gadā bija 254,788 miljoni eiro, kas ir par 2,3% vairāk nekā 2021.gadā, taču koncerns cieta 2,368 miljonu eiro zaudējumus pretstatā peļņai gadu iepriekš.

LDz ir publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītājs un koncerna valdošais uzņēmums. Koncernā ietilpst arī "LatRailNet", kas veic infrastruktūras maksas noteikšanu un dzelzceļa infrastruktūras jaudas sadali, "LDz Cargo", kas nodrošina dzelzceļa kravu pārvadājumus un starptautiskos pasažieru pārvadājumus, ritošā sastāva remonta un uzturēšanas uzņēmums "LDz ritošā sastāva serviss", apsardzes uzņēmums "LDz apsardze", loģistikas uzņēmums "LDz loģistika".

TOP15 lielākie darbaspēka nodokļu maksātāji Latvijā - kas viņi ir?

Godinot Latvijas lielākos godprātīgos nodokļu maksātājus, Valsts ieņēmumu dienests (VID) sveicis 17 uzņēmumus. Tradicionālais VID apbalvojums šogad tiek veltīts lielākajiem darbaspēka nodokļu maksātājiem.

“Darbaspēka nodokļi ir viens no ilgtspējīgas Lat...

Starptautiskā ziedu paklāju festivāla dalībnieki - no debitantiem līdz veterānie

Ventspilī notiekošo starptautisko ziedu paklāju festivālu par vienu no krāšņākajiem un ziedošākajiem Pilsētas svētku notikumiem padara floristi, kas tradicionāli augusta pirmajā nedēļas nogalē ierodas no dažādām Eiropas un pasaules valstīm, lai Ventspi...

Latvijas U-18 basketbolisti atgriežas EČ augstākajā divīzijā (+VIDEO)

Latvijas U-18 vīriešu basketbola izlase sestdien Portugālē izcīnīja uzvaru Eiropas čempionāta B divīzijas turnīra pusfinālā un nodrošināja atgriešanos augstākajā divīzijā.

Latvieši ar rezultātu 96:83 (29:24, 27:12, 21:22, 19:25) guva virsroku pār vienau...



Komentāri