lv
LJ6NlkMsuhNiEnrPyKas67ALDJNe6ZSS2kdwfWom
2107852

Seska ekipāžai desmitais rezultāts ERC Romas rallija pirmajā ātrumposmā

Seska ekipāžai desmitais rezultāts ERC Romas rallija pirmajā ātrumposmā

Latvijas pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis piektdien sasniedza desmito ātrāko rezultātu Eiropas rallija čempionāta (ERC) sestā posma - Romas rallija - pirmajā ātrumposmā.

Asfalta rallijs piektdien sākās ar 1,3 kilometrus garu ātrumposmu, kuru visātrāk - 57,2 sekundēs - veica Itālijas pilota Andrea Krunjolas ekipāža, kas startē ar "Citroen C3" spēkratu.

Seska ekipāža ("Škoda Fabia RS") kvalifikācija bija ceturtā, bet pirmo ātrumposmu veica 1,9 sekundes lēnāk. Sekundes desmitdaļu ātrāks bija Seska konkurents WRC startējušais jaunzēlandietis Haidens Padons ("Hyundai i20 N").

Sestdien un svētdien autosportisti veiks vēl pa sešiem ātrumposmiem katru dienu.

Pirmajā ERC sezonas posmā Portugālē Latvijas ekipāža ierindojās 12.pozīcijā, otrajā etapā Kanāriju salās ieņēma devīto vietu, Polijā un Liepājā kļuva par uzvarētāju, bet jūlija sākumā Skandināvijas ralliju noslēdza trešajā vietā.

ERC kopvērtējumā pēc pieciem posmiem līderis ir Padons ar 142 punktiem, kamēr Sesks sakrājis 108 punktus un ieņem otro vietu.

Šosezon Eiropas čempionātā plānoti astoņi posmi.

Karbonāri trīs dienu sacensības Polijā sāk ar 5.vietu pirmajā posmā (+VIDEO)

Latvijas riteņbraucēja Anastasija Karbonāri piektdien Polijā izcīnīja piekto vietu trīs dienu velobrauciena "Princess Anna Vasa Tour" (UCI kat.2.2) pirmajā posmā.

Piektdien sportistes veica 111 kilometrus.

Tie bija sadalīti vairākos apļos ar nelieliem p...

U-16 basketbolisti Baltijas kausa izcīņu sāk ar dramatisku zaudējumu igauņiem

Latvijas U-16 vīriešu basketbola piektdien ar dramatisku zaudējumu Igaunijas kadetiem sāka Rīgā notiekošo Baltijas kausa izcīņu.

"Daugavas sporta namā" notiekošo turnīru latvieši sāka ar zaudējumu 59:62 (14:18, 10:13, 18:15, 17:16).

Latvijas izlases pēd...

5 augstskolass Latvijā izstrādā un pielāgo jaunus tiešsaistes kursus (+VIDEO)

Lai ieviestu digitalizācijas iniciatīvas studiju kvalitātes uzlabošanai, piecas augstākās izglītības iestādes Latvijā šobrīd izstrādā un pielāgo vairāk nekā 40 tiešsaistes mācību kursus, kas līdz 2023.gada decembrim tiks integrēti studiju procesā proje...



Komentāri