lv
s1L8ntOyUMQrmvWBGTUipo8SkdfO34YPWnNX9yfT
2104685

Dombura 'Par ko balsot Rīgā?' un cits DELFI saturs, lai spriestu par galvaspilsētas priekšstāvju amata tīkotājiem

Dombura 'Par ko balsot Rīgā?' un cits DELFI saturs, lai spriestu par galvaspilsētas priekšstāvju amata tīkotājiem
Palīdzot vēlētājiem gaidāmajās Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās, augustā DELFI piedāvās plašu noderīga satura klāstu – būs skatītājiem pazīstamais un iecienītais "DELFI TV ar Jāni Domburu" interviju un debašu cikls "Par ko balsot Rīgā?", informācija par aktuālāko kampaņās, "DELFI plus" rakstu cikls – visu bijušo Rīgas mēru pārdomas, kā arī cita noderīga informācija. Īpašs jaunums – šoreiz "Par ko balsot Rīgā?" būs skatāms arī kanālā "ReTV", savukārt DELFI būs pieejams "ReTV" sagatavotais cikls "Latvija testē Rīgu".
Vecpuišu ballītes idejas šai vasarai

Ja jūsu draugam drīzumā ir gaidāmas kāzas, parūpējieties, lai viņa atlikušās vecpuiša dienas būtu piepildītas ar prieku un patīkamu saviļņojumu. Labākais veids, kā atzīmēt šo notikumu, ir sarīkot vecpuišu ballīti draugam, kurš drīzumā apprecēsies.

Vecpu...

Ar tiesas spriedumiem Latvijā ap 40 viendzimuma pāri atzīti par ģimenēm

Administratīvās rajona tiesas līdz šim ar spriedumiem ir atzinusi ģimenes attiecību pastāvēšanu starp 39 viendzimuma pāriem, intervijā Latvijas Radio pastāstīja tiesas tiesnese Līga Biksiniece-Martinova.

Kopumā līdz šim tiesā iesniegti 63 šādi pieteikum...

Māris Riekstiņš: Mums jāgatavojas uz ilgstošu Krievijas agresīvu politiku

Rietumu pasaulei, tostarp Latvijai, jāgatavojas uz ilgstošu Krievijas agresīvu politiku.

Šādu vērtējumu šorīt LTV "Rīta panorāmā" pauda jaunais Latvijas vēstnieks NATO, bijušais vēstnieks Krievijā Māris Riekstiņš.

Diplomāta skatījumā, pēdējās norises li...



Komentāri