lv
BWKX4YEWASXVgIgqBfwcAOOe9y82kjzkOMJj59rz
2104489

Vecpuišu ballītes idejas šai vasarai

Vecpuišu ballītes idejas šai vasarai

Ja jūsu draugam drīzumā ir gaidāmas kāzas, parūpējieties, lai viņa atlikušās vecpuiša dienas būtu piepildītas ar prieku un patīkamu saviļņojumu. Labākais veids, kā atzīmēt šo notikumu, ir sarīkot vecpuišu ballīti draugam, kurš drīzumā apprecēsies.

Vecpuišu ballīte ir jautrs pasākums, kuru jūs varat aizvadīt dažnedažādos veidos - spēlēt dažādas aktīvas spēles, tādas kā peintbols vai lāzertags, kā arī citādi atpūsties, lai ikviens varētu labi pavadīt laiku. Atrakcijas Rīgā ir plaši pieejamas ar bagātīgu tematisko izvēli, tomēr arī citās Latvijas pilsētās vai skaistās vietās ir iespējams sarīkot neaizmirstamu pirmskāzu pasākumu tieši puišu kompānijai.

Apskatīsim labākās idejas, kas jūsu vecpuišu ballīti padarīs par visspilgtāko un neaizmirstamāko. Plānošana ir satraucošs pasākums - vai izdomātās aktivitātes patiks topošajam līgavainim, vai visi draugi varēs tikt, vai kopīgais budžets nebūs pārāk liels? Galvenais ieteikums ir plānot visas aktivitātes un atpūtu laicīgi, tādējādi ietaupot uz savlaicīgu vietas rezervāciju vai īpašiem piedāvājumiem.

1. Draugu vakars: sirsnīga pasēdēšana

Šis, bez šaubām, ir viens no vienkāršākiem un labākajiem vecpuišu ballītes konceptiem. Sarīkojiet vakaru kopā ar saviem tuvākajiem draugiem, lai atzīmētu drauga iziešanu pie sievas. Izvēlieties iecienītāko restorānu, uzaiciniet visus savus tuvākos draugus un rezervējiet laicīgi galdiņu. Vakaru pavadiet, sarunājoties un lieliski pavadot laiku, ieturot gardas vakariņas un malkojot dzērienus.

2. Sportiskā sacensību garā

Vai jūsu draugs aizraujas ar dažādiem sporta veidiem? Kvadraciklu noma, izbrauciens ar kartingiem, riteņbraukšana, basketbola spēle vai cits sportisks pasākums būtu atraktīvs veids, kā nosvinēt vecpuišu ballīti. Ielūdziet visus viņa tuvākos draugus un aizvediet uz vēlamā sporta pasākuma norises vietu. Vecpuišu ballīte būs maksimāli jaudīgi aizvadīta jautru sacīkšu veidā!

3. Episks peintbola spēle: jautra ideja līgavainim

Šī ir ideja, kas ļauj jums atgriezties bērnībā un uzspēlēt “kariņus”, tikai ar nopietnāku un jaudīgāku aprīkojumu.Peintbols, lāzertags vai softball ir viena no populārākajām vecpuišu ballītes aktivitātēm, kas ļauj izlādēt emocijas un uzlādēties ar iespaidīgu adrenalīna devu. Izvēlieties kādas izklaides vietas Rīgā, peintbola klubu piedāvājumus vai dotieties uz tālāku peintbola laukumu, lai dažādotu savu pieredzi ar jaunu, neredzētu spēļu laukumu.

4. Azartisks piedzīvojums līgavainim

Vai jūs un jūsu draugu kompānija esat piedzīvojumu meklētāji? Tad ideāla vecpuiša dāvana ir ekstrēms piedzīvojums gaisā, uz zemes vai uz ūdens. Idejai var noderēt jebkas; tā var būt izpletņlēkšana, lēkšana ar gumiju, kāpšana kalnos, izbrauciens ar ūdensmotociklu, lidojums ar Zērgli Siguldā vai kāda cita traka ideja, kas līgavainim liksies aizraujoša. Izvēlieties atbildīgi un izklaidējieties kopā ar lieliskāko kompāniju - saviem draugiem. Meklējiet izklaides vietas Rīgā, kas piedāvā lidojumus ar deltaplānu vai unikālu izbraucienu ar ekskluzīvu auto pa Rīgas ielām.

5. Ceļojums ar mašīnu

Ceļot un apskatīt jaunas vietas patīk ikvienam. Patiesi sirsnīga un neatkārtojama dāvana vecpuisim būs ceļojums ar visiem labākajiem draugiem. Tas ir pavisam vienkārši - ieplānojiet vienu vai vairākas brīvas dienas un dodieties savos piedzīvojumos ar mašīnu (vai vairākām). Pa ceļam varat piestāt vietās, kas jums asociējas ar kopīgiem piedzīvojumiem, vai izdomāt dažādus uzdevumus topošajam līgavainim.

6. Dodieties makšķerēt

Vecpuišu ballītes ietvaros var ieplānot arī vienkāršu makšķerēšanu. Kāpēc vienkāršu? Tāpēc ka viss, kas jums būs nepieciešams, ir sanākt kopā ar draugiem, sameklēt makšķerēšanas un tūrisma piederumus un doties uz satikšanās vietu pie ūdens. Jūs varat sarīkot sacensības par lielāko zivi vai vienkārši atpūsties, nesteidzīgi baudot dabu.

7. Svinēt vecpuišu ballīti naktsklubā

Iespējams, pārmērīgi klišejiska ideja, tomēr noderēs tiem, kas parasti neiet uz nakstklubiem. No visām šeit minētajām idejām, tā būs visizklaidējošākā. Klubā jūs varam vienlaikus baudīt dzērienus, ēdienu un dejot. Kāpēc gan neiztrakoties pie savām mīļākajām dziesmām un nebaudīt naktsdzīves bohēmisko atmosfēru?

Ar tiesas spriedumiem Latvijā ap 40 viendzimuma pāri atzīti par ģimenēm

Administratīvās rajona tiesas līdz šim ar spriedumiem ir atzinusi ģimenes attiecību pastāvēšanu starp 39 viendzimuma pāriem, intervijā Latvijas Radio pastāstīja tiesas tiesnese Līga Biksiniece-Martinova.

Kopumā līdz šim tiesā iesniegti 63 šādi pieteikum...

Māris Riekstiņš: Mums jāgatavojas uz ilgstošu Krievijas agresīvu politiku

Rietumu pasaulei, tostarp Latvijai, jāgatavojas uz ilgstošu Krievijas agresīvu politiku.

Šādu vērtējumu šorīt LTV "Rīta panorāmā" pauda jaunais Latvijas vēstnieks NATO, bijušais vēstnieks Krievijā Māris Riekstiņš.

Diplomāta skatījumā, pēdējās norises li...

Humānu apsvērumu dēļ Latvijā šogad uzņemti 217 migranti no Baltkrievijas puses

Ceturtdien no nelikumīgas Latvijas-Baltkrievijas robežas šķērsošanas atturēti 44 cilvēki, informēja Valsts robežsardzē.

Šogad kopumā no nelikumīgas Latvijas-Baltkrievijas robežas šķērsošanas atturēti 5085 cilvēki, bet humānu apsvērumu dēļ Latvijā uzņemt...



Komentāri