lv
zFic7icrtiF7aq9WPvn5gSG19lExIkIT61GYBTl0
2103695

Piektdienas rīts pārsvarā saulains, Ventspilī dārd pērkons

Piektdienas rīts pārsvarā saulains, Ventspilī dārd pērkons

Agrā piektdienas rītā Latvijas lielākajā daļā ir skaidrs un saulains laiks, liecina meteoroloģiskā informācija.

Valsts galējos austrumos saglabājas mākoņi un vietām līst, savukārt Ziemeļkurzemi skārušas lietusgāzes, Ventspils pusē zibeņo un dārd pērkons. Lietus mākoņi tuvojas Dienvidkurzemes novadam, jūrā ir arī pērkona negaiss, un daži lietus mākoņi izauguši arī Rīgas līcī.

Pūš lēns vējš, atsevišķās vietās ir migla.

Gaisa temperatūra saullēktā no +7..+8 grādiem vietām valsts rietumu un centrālajā daļā līdz +13..+14 grādiem Krievijas pierobežā.

Rīgā saulains laiks, lēns vējš, gaisa temperatūra saullēktā +9 grādi lidostā un +13..+14 grādi pilsētas centrā.

Maksimālā gaisa temperatūra ceturtdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +17,1 grāda Daugavpilī līdz +22,3 grādiem Dobelē.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 27.jūlijā bija +39 grādi Grieķijā un +42 grādi Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz piektdienu -1 grāds kalnos Centrāleiropā.

Vagneriešu provokāciju gadījumā Polija, Lietuva un Latvija slēgs robežas ar Baltkrieviju
Polija, Lietuva un Latvija ir gatavas slēgt robežas ar Baltkrieviju Krievijas militāro algotņu grupējuma "Vagner" provokāciju gadījumā, britu laikrakstam "The Guardian" paziņoja Polijas iekšlietu ministrs Mariuss Kamiņskis.
Rēzeknes mērs Bartaševičs: Es neuzskatu, ka es kaut ko nepareizi darīju

Rēzeknes pašvaldības priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševics ("Kopā Latvijai") LTV raidījumā "Panorāma" atzina pilsētas finansiālās grūtības, taču domes vainu tajā noliedz.

"Jebkurā gadījumā mēs piekrītam, ka ir problēmas, ka ir atsevišķi tēriņi, kas var...

Kuldīgā šodien un rīt notiks Demokrātijas festivāls

Kuldīgas pilsētas dārzā šodien un rīt, 29.jūlijā, notiks Demokrātijas festivāls, informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Maija Jankovska.

Festivāls iecerēts kā demokrātijas svētki, kas nozīmē, ka jebkuram interesentam tiek dota iespēja eksperimentēt ar daž...



Komentāri