lv
IWYQisHiyBrk0W6L1j20IVylbwJ6lmUd8U08FRxZ
209812

AM pārstāvis pēc incidenta Polijā: Lai notriektu raķeti virs Ukrainas, jābūt kopīgam NATO lēmumam

AM pārstāvis pēc incidenta Polijā: Lai notriektu raķeti virs Ukrainas, jābūt kopīgam NATO lēmumam
Lai NATO varētu sniegt kādu atbalstu Polijai, kuras pierobežā vakar nokrita raķete, tai tas ir jāpieprasa. Savukārt notriekt raķetes jau virs Ukrainas būtu liela izšķiršanās, par ko jālemj NATO kopīgi, intervijā LTV skaidroja Aizsardzības ministrijas valsts sekretārs Jānis Garisons, piebilstot, ka pašlaik neredz virzību uz šādu lēmumu.
Pirms simt gadiem nopostītā Kokneses pils atdzimusi 3D versijā
Izmantojot modernās tehnoloģijas, izstrādāts Kokneses muižas Jaunās pils virtuālais modelis. Tas dod iespēju aplūkot, kā izskatījās viena no Kokneses iespaidīgākajām būvēm pagājušā gadsimta sākumā.
Otrdien Latvijā reģistrēti 505 Covid-19 gadījumi; 1 mirušais

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 505 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi un saņemta informācija par viena ar šo vīrusu inficēta pacienta nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

Kopumā diennakts laik...

Moraveckis: Krievija varēja incidentu ieplānot, lai sanaidotu Poliju un Ukrainu
Polijā Ļubļinas vojevodistes Pševoduvas ciema lauksaimniecības uzņēmumā trāpījusi raķete bija padomju ražojumu un tā, pēc visa spriežot, bija Ukrainas bruņojumā, trešdien sacīja Polijas premjerministrs Mateušs Moraveckis, norādot, ka nevar izslēgt apzi...


Komentāri