lv
Tzph8XxJv3kBTojtOqMMMryuvu9N8d051U3sBOdV
209251

Moraveckis: Krievija varēja incidentu ieplānot, lai sanaidotu Poliju un Ukrainu

Moraveckis: Krievija varēja incidentu ieplānot, lai sanaidotu Poliju un Ukrainu
Polijā Ļubļinas vojevodistes Pševoduvas ciema lauksaimniecības uzņēmumā trāpījusi raķete bija padomju ražojumu un tā, pēc visa spriežot, bija Ukrainas bruņojumā, trešdien sacīja Polijas premjerministrs Mateušs Moraveckis, norādot, ka nevar izslēgt apzinātu provokācijas scenārija sagatavošanu no Kremļa puses, lai sanaidotu Poliju un Ukrainu.
Jaunzemi plānots rotēt uz departamenta direktores amatu Finanšu ministrijā
No amata atstādināto Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektori Ievu Jaunzemi plānots rotēt uz Finanšu ministrijas (FM) Ēnu ekonomikas ierobežošanas koordinācijas departamenta direktora amatu, aģentūrai LETA pavēstīja FM pārstāvis Aleksis Jarockis.
Smiltēns akcentē sadarbību drošības jomā attiecībās ar Turciju un Norvēģiju

Latvijas attiecībās ar partneriem NATO Turciju un Norvēģiju svarīga ir aktīva sadarbības drošības jomā, šodien tikšanās reizēs ar abu valstu vēstniecēm pauda Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns (AS).

Kā informēja Saeimas Preses dienestā, Edvards Smi...

Mežaparka Lielā estrāde saņēmusi Starptautisko arhitektūras balvu

Mežaparka Lielās estrādes rekonstrukcijai piešķirta "Starptautiskā arhitektūras balva 2022" kategorijā "Publiskā telpa", informēja Kultūras ministrijas (KM) Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Lita Kokale.

Viņa norādīja, ka balvu kopš 2004.gada piešķ...



Komentāri