lv
xdgGxASjRKQpKVm88DP1LmJd7nWlQxaTpePM1ruB
2078526

Sestdienas rītā Latvijā palielinās mākoņu daudzums

Sestdienas rītā Latvijā palielinās mākoņu daudzums

Sestdienas rītā Latvijā ir neliels mākoņu daudzums, kas, sākot no dienvidiem, palielinās, liecina meteoroloģiskā informācija.

Dienvidkurzemes novadam tuvojas lietus mākoņi no jūras, bet Zemgales dienvidiem tuvojas lietus no Lietuvas.

Pūš lēns dienvidu, dienvidrietumu vējš, vietām piekrastē tas ir mērens.

Minimālā gaisa temperatūra naktī bija +7..+12 grādi, piekrastē līdz +16 grādiem. Madonas novērojumu stacijā ar +6,5 grādiem pārspēts 22.jūlija aukstuma rekords.

Deviņos rītā visā valstī gaidāmi +14..+18 grādi.

Rīgā caur mākoņiem spīd saule, pūš dienvidu, dienvidrietumu vējš 3-5 metri sekundē un gaisa temperatūra lēnām paaugstinās. Minimālā temperatūra naktī bija +9 grādi lidostā un nepilni +12 grādi pilsētas centrā.

Maksimālā gaisa temperatūra piektdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +18,4 grādiem Liepājas ostā līdz +23,0 grādiem Staļģenē.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 21.jūlijā bija +41 grāds Balkānos, Kiprā un Itālijā, Sardīnijā un Sicīlijā līdz +44 grādiem. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz sestdienu -3 grādi Alpu virsotnēs.

Dienas otrajā pusē daudzviet gaidāms lietus, arī pērkona negaiss

Vietām Latvijas dienvidos lietus gaidāms jau sestdienas rītā, bet pēcpusdienā un vakarā līs daudzviet valstī, prognozē sinoptiķi.

Sākot no valsts dienvidiem, debesis kļūs mākoņainas. Atsevišķās vietās gaidāms stiprs lietus un pērkona negaiss.

Galvenokār...

Izraēlas tūriste par Daugavpili: «Tīrība, skaistums, laba sajūta»

Kādreiz pilsētas centrā bija neparasts "ļeņineklis" no rozā granīta.


Daugavpilī dzimusī Izraēlas tūriste Jūlija pirmo reizi savā dzimtajā pilsētā ieradās 33 gadus pēc emigrācijas no Latvijas.

Sava sociālā tīkla lasītājiem viņa sarīkoja sava veida ekskur...

Prometey papildina sastāvu ar NBA spēlējušo lietuvieti Arnoldu Kulboku

Rīgā bāzētā Ukrainas komanda Slobožanskas "Prometey" ir noslēgusi līgumu ar lietuviešu spēlētāju Arnoldu Kulboku, vēsta klubs.

25 gadus vecais basketbolists, kurš spēlē uzbrucēja pozīcijā, pagājušajā sezonā spēlēja "Prometey" pretinieces ULEB Eirokausa ...



Komentāri