lv
t0bBICdMqS17A6XZ6I3yUW2iA1rNstklRCL8NVgz
207450

Duda: Polijas teritoriju, visticamāk, trāpījusi Ukrainas zenītraķete

Duda: Polijas teritoriju, visticamāk, trāpījusi Ukrainas zenītraķete

Polijas prezidents Andžejs Duda trešdien paziņojis, ka visticamāk, ciematu pierobežā ar Ukrainu dienu iepriekš trāpījusi ukraiņu zenītraķete.

"Pilnīgi nekas neliecina, ka tas būtu bijis apzināts uzbrukums Polijai (..). Ļoti ticami, ka tā bija raķete, kuru izmantojusi pretraķešu aizsardzības sistēma, tas ir, to lietojuši Ukrainas aizsardzības spēki," žurnālistiem atzina Duda.

Kā ziņots, otrdien, kad Krievija atkal pakļāva Ukrainu masīvai raķešu apšaudei, Polijas teritorijā arī nokrita raķete, nogalinot divus cilvēkus, un sākotnēji izskanēja ziņas, ka tā ir viena no krievu raidītajām raķetēm.

Vērienīgo koncertuzvedumu «Dziesma dejo. Deja skan» varēs noskatīties TV

Sestdien, 19. novembrī, plkst. 15.30 TV3 skatītājiem piedāvā noskatīties šā gada vasarā Mežaparka Lielajā estrādē notikušo koncertuzvedumu “Dziesma dejo. Deja skan”, kurā īpašā formā savienojas divas tradīcijas – dziesma un deja. Koncertuzvedums ir īpa...

18.novembrī Rīgas pilsētas sabiedriskais transports būs bez maksas

Valsts svētkos, 18.novembrī, Rīgas pilsētas sabiedriskais transports būs bez maksas, aģentūru LETA informēja SIA "Rīgas satiksme" Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Baiba Bataševiča-Feldmane.

Valsts svētku dienā visi pasažieri var braukt bez maksas un...

Zviedrija Ukrainai piegādās līdz šim lielāko militārās palīdzības paketi
Zviedrija Ukrainai piegādās līdz šim lielāko militārās palīdzības paketi aptuveni 275 miljonu eiro apmērā, kas ietvers arī pretgaisa aizsardzības sistēmu, sacīja Zviedrijas premjerministrs Ulfs Kristersons, informē medijs "Reuters".


Komentāri