lv
3KgNpBg3vYYK05R0z1FTDZMDJdvhIlsCAgUevEpd
207449

Vērienīgo koncertuzvedumu «Dziesma dejo. Deja skan» varēs noskatīties TV

Vērienīgo koncertuzvedumu «Dziesma dejo. Deja skan» varēs noskatīties TV

Sestdien, 19. novembrī, plkst. 15.30 TV3 skatītājiem piedāvā noskatīties šā gada vasarā Mežaparka Lielajā estrādē notikušo koncertuzvedumu “Dziesma dejo. Deja skan”, kurā īpašā formā savienojas divas tradīcijas – dziesma un deja. Koncertuzvedums ir īpašs ar to, ka dejotāji un koristi kopīgi veido vienotu priekšnesumu.

Koncertuzvedumā pulcējās vairāk nekā 5000 dalībnieku no Latvijas un ārvalstīm. Dalībnieki demonstrēja gan labi pazīstamu repertuāru, gan īpaši šim notikumam veidotu jaunradi, kurai muzikālās daļas autors ir vairākkārtējs “Grammy” balvas nominants Uģis Prauliņš un horeogrāfs Agris Daņiļevičs. Mežaparka Lielajā estrādē to izpildīja 56 kori un 110 deju kolektīvi, to skaitā 12 amatiermākslas kolektīvi no deviņām valstīm.

Koncertuzvedums “Dziesma dejo. Deja skan” Latvijā bija pirmais šāda formāta pasākums dzīvās mūzikas pavadījumā. To klātienē noskatījās ap 20 000 skatītāju, to skaitā 1200 cilvēku no 27 dažādām pasaules valstīm. Skatītājiem bija unikāla pieredze – baudīt uzvedumu atjaunotajā estrādē koru tribīnē, kamēr mākslinieki uzstājās vietā, kur parasti atrodas skatītāji.

18.novembrī Rīgas pilsētas sabiedriskais transports būs bez maksas

Valsts svētkos, 18.novembrī, Rīgas pilsētas sabiedriskais transports būs bez maksas, aģentūru LETA informēja SIA "Rīgas satiksme" Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Baiba Bataševiča-Feldmane.

Valsts svētku dienā visi pasažieri var braukt bez maksas un...

Zviedrija Ukrainai piegādās līdz šim lielāko militārās palīdzības paketi
Zviedrija Ukrainai piegādās līdz šim lielāko militārās palīdzības paketi aptuveni 275 miljonu eiro apmērā, kas ietvers arī pretgaisa aizsardzības sistēmu, sacīja Zviedrijas premjerministrs Ulfs Kristersons, informē medijs "Reuters".
Apstiprina 'Pfizer' un 'Moderna' Covid-19 potes bērniem no pusgada vecuma
Eiropas Komisija (EK) ir apstiprinājusi uzņēmumu "Pfizer-BioNTech" un "Moderna" vakcīnu pret Covid-19 lietošanu bērniem no sešu mēnešu vecuma, liecina Zāļu valsts aģentūras (ZVA) publiskotā informācija.


Komentāri