lv
hdFtS7lYqaX1j1zQ3YA3tIkuVnldmX7t9qQIPzP3
2070246

Rīga ir pilnībā sabrukusi - lūk, kā tā izskatās! Krievijas ziņu portālā...

Rīga ir pilnībā sabrukusi - lūk, kā tā izskatās! Krievijas ziņu portālā...

"Sankcijas pret Krieviju ir izpostījušas Latvijas galvaspilsētu". Šādu virsrakstu kādā populārā Krievijas interneta vietnē rotā titulbilde, kurai ar Rīgu gan nav nekāda sakara.

Savukārt pašā rakstā aplūkots kāds TikTok video, kura autors pastaigājas tiešām Rīgā.

Nosoļodams vienu Grēcinieku ielas kvartālu, viņš parāda, ka Rīgā viss esot slēgts: gan kazino, gan viesnīca, gan elitāra frizētava utt. Un viss, protams, tikai tālab, ka Latvija pievienojusies valstīm, kas pret Krieviju noteikušas dažādas sankcijas Ukrainā sāktās karadarbības dēļ.

"Bija laiki, kad oficiālā Rīga ar Krieviju aktīvi tirgojās ar sieru, šprotēm un citiem ekoloģiski tīriem produktiem," apcer portāls.

"Tūristi ar prieku brauca uz Rīgu un Jūrmalu, bet Krievijas vilcieni ar naftu, oglēm un minerālmēsliem mierīgi devās uz Latvijas pilsētām. Latvija ar tranzītu pelnīja milzu naudu, bet tagad "bodīte ir slēgta". Valsts lēnām, bet pārliecinoši sabrūk. Pamatiedzīvotāji bēg, bet krievvalodīgo iedzīvotāju tiesības joprojām tiek apspiestas."

Ekonomiskie ierobežojumi esot ietekmējuši daudzas Latvijas nozares, tostarp mazumtirdzniecību, tūrismu un izklaides industriju.

"Situācija Latvijā ir kļuvusi par kārtējo piemēru tam, kā politisku vai ekonomisku iemeslu dēļ piemērotās sankcijas var negatīvi ietekmēt dažādus vienkāršo cilvēku dzīves aspektus un radīt nopietnas ekonomiskās grūtības," savu apceri noslēdz portāls.

Jāpiebilst, ka konkrētā interneta vietne, kura kā savu moto sludina "krievu pasaules aizsardzību", ir paslīdējusi garām Latvijas uzraugu modrajām acīm - tā nav bloķēta un ir brīvi pieejama pieejama arī Latvijā.

DU rektors: Gribam pierādīt, ka universitāte pati var daudz ko izdarīt

Daugavpils Universitātes (DU) rektors Arvīds Barševskis grib celt augstskolas studiju kvalitāti, un viens no veidiem, kā to darīt, ir paaugstināt mācībspēku latiņu, intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" pastāstīja Barševskis.

Šo jautājumu viņš aktuali...

Raimonda Paula un Sinfonietta Rīga uzstāšanos 4.augustā varēs baudīt Jūrmalā

Maestro Raimonds Pauls un kamerorķestris "Sinfonietta Rīga" aicina izbaudīt skaistu un emocionālu koncertprogrammu "Dziesmas bez vārdiem" šī gada 4.augustā plkst.20:00 Dzintaru koncertzālē. Koncertā skanēs klausītājiem labi pazīstamas Raimonda Paula or...

Gaidāmajās EP vēlēšanās Latvijā ievēlēs 9 deputātus līdzšinējo 8 vietā

Gaidāmajās vēlēšanās, kas notiks nākamajā gadā, Latvijas vēlētāji varēs ievēlēt deviņus Eiropas Parlamenta (EP) deputātus līdzšinējo astoņu vietā.

Tā mikroblogošanas vietnē "Twitter" norāda EP deputāte Sandra Kalniete (JV).

Viņa atzīmē, ka Eiropas Savie...



Komentāri