lv
WmkfjmjCZUpIHAovvk1crwqovaOtE2z04GhOFS0H
2069043

Rinkēviču kā pirmais apmeklē Kostarikas prezidents Čavess-Robless

Rinkēviču kā pirmais apmeklē Kostarikas prezidents Čavess-Robless

Latvijas prezidents Edgars Rinkēvičs šodien plkst.10 Rīgas pilī uzņems Kostarikas prezidentu Rodrigo Čavesu-Roblesu, informēja Valsts prezidenta kancelejā.

Savukārt plkst.10.40 ar Kostarikas prezidentu tiksies Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns (AS).

Kostarikas prezidents ir pirmais kādas valsts prezidents, kurš apmeklē Latviju pēc tam, kad jūlija sākumā Valsts prezidenta amatā stājās bijušais Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs.

Rinkēvičs kopš inaugurācijas ir paspējis apciemot Igaunijas un Lietuvas prezidentus.

Čavess-Robless pilda Kostarikas valsts prezidenta amatu kopš 2022.gada maija. Pirms kļūšanas par prezidentu viņš no 2019. līdz 2020.gadam bija finanšu ministrs Karlosa Alvarado prezidentūras laikā.

Kostarikas prezidenta dzīvesbiedre ir kādreizējā Latvijas Finanšu ministrijas ierēdne un Pasaules Bankas ekonomiste Signe Zeikate.

Ceturtdienas vakarā atklās jaunu vasaras koncertu vietu VEF paviljons

Ar apvienības "Āres" koncertu šodien plkst.21 atklās jaunu vasaras koncertu vietu "VEF paviljons", kas veidota sadarbībā ar pasākumu un koncertu aģentūru "Laska Production" un koncertu kuratoru Kristapu Bedrīti.

Tā informēja "VEF kvartāla" pārstāve Baib...

Riga un RFS aizvadīs Konferences līgas kvalifikācijas 1.kārtas atbildes spēles

Latvijas futbola virslīgas līdervienība "Riga" šodien UEFA Konferences līgas kvalifikācijas pirmās kārtas atbildes mačā izbraukumā tiksies ar Reikjavīkas "Vikingur", bet vicelīdere RFS savā laukumā uzņems Skopjes "Makedonija".

Plkst.18.30 Jūrmalas stadi...

Ceturtdienas rītā dzestrs un daļēji saulains laiks; visvēsākais - Madonā

Ceturtdien plkst.5 gaisa temperatūra valstī bija no +7,5 grādiem Madonā līdz +17,4 grādiem Ventspilī, un tikai piekrastē tā pārsniedza +12 grādus, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) dati.

Sagaidāms, ka deviņos rītā tempe...



Komentāri