lv
HfFHkX7n64u7Xt8gyfeGUnmNdjTM1KVNQOQngjIV
2068847

Ceturtdienas vakarā atklās jaunu vasaras koncertu vietu VEF paviljons

Ceturtdienas vakarā atklās jaunu vasaras koncertu vietu VEF paviljons

Ar apvienības "Āres" koncertu šodien plkst.21 atklās jaunu vasaras koncertu vietu "VEF paviljons", kas veidota sadarbībā ar pasākumu un koncertu aģentūru "Laska Production" un koncertu kuratoru Kristapu Bedrīti.

Tā informēja "VEF kvartāla" pārstāve Baiba Bože.

"VEF paviljons" ir veidots vēsturiskās un industriālās VEF rūpnīcas teritorijā. Paviljons vasaras sezonā būs atvērts katru nedēļu no ceturtdienas līdz sestdienai un piedāvās gan dažādu mūziķu dzīvās mūzikas koncertus, gan dīdžeju vakarus ozolu ieskautajā zaļajā zonā ap paviljonu.

Nākamajās sezonās paviljonu plānots turpināt attīstīt un labiekārtot, sadarbojoties ar arhitekti Zani Teteri un "Open AD biroju", kā arī Latvijas Mākslas akadēmijas studentiem.

"VEF paviljonu" atklās grupas "Āres" koncerts. Apvienība ir instrumentālās mūzikas duets no Salacgrīvas, kas pastāv gandrīz desmit gadus.

Grupu veido Andrejs Irbēns un Jānis Zvīnis. Viņu mūzikā jūtamas gan postroka, gan elektroniskās un indī mūzikas iezīmes.

Riga un RFS aizvadīs Konferences līgas kvalifikācijas 1.kārtas atbildes spēles

Latvijas futbola virslīgas līdervienība "Riga" šodien UEFA Konferences līgas kvalifikācijas pirmās kārtas atbildes mačā izbraukumā tiksies ar Reikjavīkas "Vikingur", bet vicelīdere RFS savā laukumā uzņems Skopjes "Makedonija".

Plkst.18.30 Jūrmalas stadi...

Ceturtdienas rītā dzestrs un daļēji saulains laiks; visvēsākais - Madonā

Ceturtdien plkst.5 gaisa temperatūra valstī bija no +7,5 grādiem Madonā līdz +17,4 grādiem Ventspilī, un tikai piekrastē tā pārsniedza +12 grādus, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) dati.

Sagaidāms, ka deviņos rītā tempe...

Kleistos sāksies Pasaules kausa posms jāšanas sportā

No ceturtdienas līdz svētdienai sporta centrā "Kleisti" norisināsies Pasaules kausa (PK) Centrāleiropas zonas posma sacensības jāšanas sportā šķēršļu pārvarēšanā.

Sacensības ceturtdien sāksies plkst.15, piektdien un sestdien - plkst.9, bet svētdien - pl...



Komentāri