lv
CwLfaSBIm4ppWeIpWsewBADwXQ4WDBff550AGXa3
206861

Policija prezentēs jaunos transportlīdzekļus un dronus

Policija prezentēs jaunos transportlīdzekļus un dronus

Valsts policija trešdien plkst.12 Rīgā, Čiekurkalnā, iepazīstinās ar jaunajiem transportlīdzekļiem un droniem, aģentūru LETA informēja policija.

Pasākumā piedalīsies Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks, Valsts policijas Galvenās administratīvās pārvaldes priekšnieks Normunds Grūbis un Iekšlietu ministrijas valsts sekretārs Dimitrijs Trofimovs.

Līdz ar Valsts policijas strukturālo pārmaiņu pakāpenisku ieviešanu, Valsts policija iegādājusies un saņēmusi jaunas transportlīdzekļu un bezpilota gaisa kuģu vienības sabiedriskās kārtības un drošības nodrošināšanai.

Tostarp iegādāti tā sauktie "mobilie iecirkņi" jeb speciāli pielāgotas un aprīkotas automašīnas, no kurām reaģējošie policisti varēs piekļūt visām nepieciešamajām sistēmām, lai darbs notikuma vietā norisinātos raitāk un vienlīdzīgā kapacitātē, kāds tas iespējams policijas iecirkņos.

Tāpat arī papildu ceļu satiksmes uzraudzībai saņemtas jaunas trafarētās un netrafarētās automašīnas, un transportlīdzekļi, kas paredzēti arī citām struktūrvienībām - Speciālo uzdevumu bataljona vajadzībām, izmeklētājiem, kinologiem, ekspertiem, arī administratīvajam blokam.

Norisināsies ideju konkurss Jaunās Ģertrūdes baznīcas laukuma labiekārtošanai

Radošo sacensību platforma "Tandeems" sadarbībā ar biedrību "Pilsēta cilvēkiem" rīko ideju konkursu Jaunās Ģertrūdes baznīcas laukuma labiekārtošanai, aģentūru LETA informēja "Pilsēta cilvēkiem" valdes loceklis Rūdolfs Golubovs.

Ideju piedāvājumus varē...

Latgalē Ukrainas bēgļu plūsma ir samazinājusies

Latgales novados Ukrainas bēgļu plūsma ar ziemas tuvošanos nav palielinājusies, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībās.

Ludzas novadā atrodas robežšķērsošanas punkti, kur tiek sagaidīti bēgļi, kas caur Krieviju nāk no karadarbības vietām. Pašlaik Ukrain...

Latviešu diriģents Nelsons un Leipcigas "Gewandhaus" orķestris nominēts "Grammy"

Latviešu diriģents Andris Nelsons un Leipcigas "Gewandhaus" orķestris nominēts "Grammy" balvai, liecina informācija balvas tīmekļvietnē.

Nomināciju kategorijā "Labākā laikmetīgās akadēmiskās mūzikas kompozīcija" izpelnījies Nelsona un orķestra komponist...



Komentāri