lv
nU9AbZ9vM7nlvNgaapYarHMrRE4PNu5zuQcU9HYX
206858

Norisināsies ideju konkurss Jaunās Ģertrūdes baznīcas laukuma labiekārtošanai

Norisināsies ideju konkurss Jaunās Ģertrūdes baznīcas laukuma labiekārtošanai

Radošo sacensību platforma "Tandeems" sadarbībā ar biedrību "Pilsēta cilvēkiem" rīko ideju konkursu Jaunās Ģertrūdes baznīcas laukuma labiekārtošanai, aģentūru LETA informēja "Pilsēta cilvēkiem" valdes loceklis Rūdolfs Golubovs.

Ideju piedāvājumus varēs iesniegt digitāli no 5.decembra līdz 7.decembrim.

Konkursa mērķis ir vērst uzmanību uz draudzīgākas pilsētvides izveidi gājējiem, velobraucējiem un citiem mazaizsargātajiem satiksmes dalībniekiem, kā arī veicināt patīkamu vidi mazajam biznesam Brīvības ielā. Konkursa rezultātā tiks ģenerētas idejas, ko pašvaldība varētu izmantot, veicot Jaunās Ģertrūdes baznīcas laukuma labiekārtošanu.

Lai piedalītos konkursā, dalībniekiem jāiesniedz vismaz viena kolāža un aprakstošs teksts, kas paskaidro ideju un tās funkcionālo pamatotību. Pilni konkursa darba materiāli, apraksts un uzdevums tiks publicēti, sākoties konkursam.

Iesniegtās idejas vērtēs gan žūrija, gan arī publisks balsojums, kas norisināsies 8.decembra. Trīs labākie darbi saņems balvu 100 eiro apmērā.

Latgalē Ukrainas bēgļu plūsma ir samazinājusies

Latgales novados Ukrainas bēgļu plūsma ar ziemas tuvošanos nav palielinājusies, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībās.

Ludzas novadā atrodas robežšķērsošanas punkti, kur tiek sagaidīti bēgļi, kas caur Krieviju nāk no karadarbības vietām. Pašlaik Ukrain...

Latviešu diriģents Nelsons un Leipcigas "Gewandhaus" orķestris nominēts "Grammy"

Latviešu diriģents Andris Nelsons un Leipcigas "Gewandhaus" orķestris nominēts "Grammy" balvai, liecina informācija balvas tīmekļvietnē.

Nomināciju kategorijā "Labākā laikmetīgās akadēmiskās mūzikas kompozīcija" izpelnījies Nelsona un orķestra komponist...

Rīgas pašvaldība ietvju kopšanai ziemā rezervējusi 650 000 eiro

Rīgas pašvaldība ietvju kopšanai pilsētas centrā ziemā rezervējusi 650 000 eiro, šodien preses konferencē informēja pilsētas izpilddirektors Jānis Lange.

Šim gadam līdz 31.decembrim budžetā paredzēti 150 000 eiro, bet nākamajam gadam - 500 000 eiro, to...



Komentāri