lv
N87UJJTZzbThCr5ORlpySivH0IYE6tTa2fii6W6D
206841

Lielākajā daļā Ukrainas atjaunota elektroapgāde

Lielākajā daļā Ukrainas atjaunota elektroapgāde

Pēc otrdien notikušā masīvā Krievijas raķešu uzbrukuma Ukrainai lielākajā daļā valsts atjaunota elektroapgāde, trešdien paziņojis Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.

Prezidents video vēstījumā norādījis, ka remonta brigādes un elektroenerģijas piegādātāji strādājuši visu nakti, un lielākā daļa klientu atkal pieslēgti tīklam.

Tomēr Ukrainas rietumu un ziemeļu reģionos tūkstošiem mājsaimniecību joprojām ir problēmas ar elektrību, atzinis Ukrainas prezidenta biroja vadītāja vietnieks Kirils Timošenko.

Arī elektroapgādes uzņēmumi brīdinājuši klientus gatavoties iepriekš neizziņotiem elektrības pārrāvumiem, kamēr remontdarbi turpinās.

Viesturs Zeps: 'Ostai jākļūst par solārās un ūdeņraža enerģijas tehnoloģiju centru'
Ir noslēgusies pieteikšanās Rīgas brīvostas pārvaldes izsludinātajam atklātajam konkursam par teritorijas nomas tiesībām saules enerģijas parka attīstīšanai Spilves pļavās. Rīgas ostas teritorijā paredzēts izveidot lielāko saules paneļu parku Latvijā a...
Nav pazīmju par apzinātu uzbrukumu Polijai, pauž Stoltenbergs
NATO ģenerālsekretārs Jenss Stoltenbergs trešdien preses konferencē Briselē paziņoja, ka izmeklēšana par raķešu triecienu Polijā "turpinās", taču "nav nekādu pazīmju, ka tas būtu apzināta uzbrukuma rezultāts", raksta "Sky News"....
Valmierā sadursmē ar automašīnu cieš vīrietis ratiņkrēslā
Valmierā sadursmē ar automašīnu cietis vīrietis, kurš ar invalīda ratiņiem negaidīti izbraucis uz brauktuves, informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ance Rozīte.


Komentāri