lv
MU8L6VwebyP4v9jdaPoujdOnsmLsswtFaY6QxJw9
206768

Ar lielu ticību sev. Liepājas skolēnu ansamblis «Amber Strings» uzvar Holivudā un koncertē Rīgā

Ar lielu ticību sev. Liepājas skolēnu ansamblis «Amber Strings» uzvar Holivudā un koncertē Rīgā
17. novembrī pulksten 19:00 kultūrvietā "Digital Art House" Rīgā, Skolas ielā 2, muzicēs Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolas (LMMDV) ansamblis "Amber Strings", kas šovasar uzvarējis Losandželosā rīkotajā Pasaules izpildītāju mākslas čempionātā, kas no 21. līdz 31. jūlijam norisinājās Holivudā. Šogad tas notika jau 25. reizi, un to var uzskatīt par sava veida Olimpisko spēļu analogu.
Polija un NATO: Polijas pierobežā nokritusī raķete bija Ukrainas, bet atbildību par to nes Krievija
Polijas augstākās amatpersonas trešdien paziņoja, ka raķete, kas otrdien nokrita Polijas pierobežā un nogalināja divus cilvēkus, visticamāk, bija Ukrainas izšautā pretgaisa aizsardzības sistēmas raķete, ar ko Ukraina mēģināja atvairīt masīvo Krievijas ...
Eksperti: Ja Kariņš būtu nominēts premjera amatam, būtu mazāk juku
Ja 14. Saeimas vēlēšanās uzvarējušās partijas – "Jaunās Vienotības" – līderis Krišjānis Kariņš būtu oficiāli nominēts premjera amatam, būtu mazāk juku, Latvijas Radio raidījumā "Krustpunktā" vienojās politikas vērotāji un eksperti.
Rīgas brīvosta nākamnedēļ izsolīs teritorijas. Kādam mērķim?

Rīgas brīvostas pārvalde otrdien, 22.novembrī, izsolīs teritorijas nomas tiesības saules enerģijas parka attīstīšanai Spilves pļavās, informēja Rīgas brīvostas pārvaldes pārstāvji.

Rīgas brīvostas pārvaldē norāda, ka ir noslēgusies pieteikšanās pārvalde...



Komentāri