lv
Cp6maBd0bJVE1da4Ez1IIBD95236nk2y40ZVjmIp
2066913

Dziedošo aktieru salidojums «Viena vieta uz brieža vēl brīva» skanēs arī Ikšķilē

Dziedošo aktieru salidojums «Viena vieta uz brieža vēl brīva» skanēs arī Ikšķilē

Pateicoties lielajai skatītāju atsaucībai pēc dziedošo aktieru salidojuma "Viena vieta uz brieža vēl brīva", kas jau divreiz izskanēja pārpildītajā VEF Kultūras pils zālē, šī krāšņā koncertprogramma 4.augustā plkst.19.00 izskanēs arī Ikšķiles estrādē, informēja producents Rihards Vītols.

Muzikālajā salidojumā piedalīsies Latvijas Nacionālā teātra aktieri Dita Lūriņa, Madara Botmane, Mārcis Maņjakovs, Egils Melbārdis, Gundars Grasbergs un Ainārs Ančevskis, aktrise, komponiste un dziedātāja Zane Dombrovska, kā arī aktieris Andris Bērziņš.

"Koncertā skanēs dziesmas no teātra izrādēm, kurās esam spēlējuši: "Es mīlu, Tu zini", "Ja Tu man esi" un "Ir visuma puteklis cilvēks" no Zigmara Liepiņa muzikālās drāmas "Adata", "Lauras dziesma", "Druē dziesma", "Ubagu dziesma", kā arī Kerijas un Herstvuda duets no Raimonda Paula mūzikla "Māsa Kerija", dziesma, Finka dziedājums "Nē, manis nav" no Jāņa Lūsēna rokoperas "Sfinksa" un daudzi citi skatītājiem labi pazīstami skaņdarbi," teic aktrise Dita Lūriņa, kura ir arī šīs koncertprogrammas režisore.

Viņa arī piebilda: "Tā kā lielākā koncerta dalībnieku daļa ir ne tikai kolēģi teātrī, bet arī kursabiedri, tad noteikti nenoturēsimies un dziedāsim dziesmas, kas mūs vieno jau kopš studiju gadiem. Tāda draudzīga kopā salidošana izprovocē paredzamus un neparedzamus duetus, drosmīgus trio un vēl visādas kombinācijas, lai pašiem uz skatuves un skatītājiem zālē vakars izdotos aizraujošs un piepildīts! Un, protams, skatītāji tiek aicināti dziedāt kopā ar mums!"

Par pavadījumu koncertos rūpēsies grupa "ARmaestro" Anatolija Livčas vadībā: Miķelis Vīte (bungas), Viktors Veļičko (kontrabass), Artūrs Kutepovs (ģitāra) un Anatolijs Livča (taustiņinstrumenti).

Calsberg zaudējis kontroli pār alus darīšanas biznesu okupantu valstī

Dānijas dzērienu ražotājs "Carlsberg" trešdien apstiprināja, ka ir zaudējis kontroli pār alus darīšanas biznesu Krievijā.

Pēc tam, kad trešdien oficiāli tika publicēts Krievijas diktatora Vladimira Putina dekrēts "Carlsberg Group" vairs Krievijā nekont...

Makrouzraudzības padome paaugstinās pretcikliskā kapitāla rezerves normu

Makrouzraudzības padome nolēmusi paaugstināt pretcikliskā kapitāla rezerves normu no 2024.gada decembra 0,5% apmērā, bet no 2025.gada jūnija 1% apmērā, informēja padomē.

Kā skaidro padomē, ņemot vērā Eiropas Savienības regulējumā noteikto pretcikliskās ...

Baltijas valstu politikas koordinācijai pašreiz ir izšķiroša nozīme

Vienotai Baltijas valstu politikas koordinācijai pašreizējā ģeopolitiskajā situācijā ir izšķiroša nozīme, uzsvēra Latvijas prezidents Edgars Rinkēvičs, kurš šodien apmeklēja Lietuvu.

Kā informēja Valsts prezidenta kancelejas Mediju centra vadītāja Just...



Komentāri