lv
yGXBZKHgvnfUcJbsiRoZ3ybpsbfrtE7RCP0dh8Pr
2065939

Jurģis Kalns pirms ČL atbildes spēles: Šai spēlei ir citādāks plāns - drošāks

Jurģis Kalns pirms ČL atbildes spēles: Šai spēlei ir citādāks plāns - drošāks

Latvijas čempionei futbolā "Valmierai" trešdien gaidāmajā UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas kvalifikācijas mačā jāizvairās no ātri ielaistiem vārtiem, otrdien preses konferencē uzsvēra vienības galvenais treneris Jurģis Kalns.

"Valmiera" trešdien UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas pirmās kārtas atbildes spēlē mājās uzņems Slovēnijas klubu Ļubļanas "Olimpija". Pagājušajā nedēļā Ļubļanā notikušajā spēlē "Valmiera" zaudēja ar 1:2, saglabājot labas cerības iekļūt otrajā kārtā, kur spēlēs uzvarētāja divu maču summā.

"Nedrīkstam pa galvu, pa kaklu mesties uz priekšu, jo ātri ielaisti vārti var mainīt visu spēles ritējumu. Ātri ielaižot, mums būs jāgūst divi vārti, un spēle var aiziet līdz 120 minūtēm. Es paredzu, ka būs 120 minūtes, un domāju, ka tie būs vēl lielāki svētki Valmieras futbola līdzjutējiem.

Šai spēlei ir citādāks plāns - drošāks, taču tas nav plāns ar pašpārliecinātu spēli, kurā mēs mestos uz priekšu un atdotu pretiniekiem brīvās zonas, presingojot un uzbrūkot," stāstīja "Valmieras" stūrmanis.

Kalns arī solīja izmaiņas sākumsastāvā, taču ne lielas, ņemot vērā Vidzemes kluba sastāva dziļumu un rotācijas iespējas.

Kvalifikācijas otrajā kārtā šī pāra uzvarētāja tiksies ar Suva Rekas "Ballkani" no Kosovas vai bulgāru vienību Razgradas "Ludogorets". Pirmajā mačā "Ballkani" mājās izcīnīja negaidītu uzvaru ar 2:0.

Otrdien novērsti 19 mēģinājumi nelikumīgi šķērsot Latvijas-Baltkrievijas robežu

Vakar novērsti 19 cilvēku mēģinājumi nelikumīgi šķērsot Latvijas-Baltkrievijas robežu, aģentūru LETA informēja Valsts robežsardzē.

Kopumā šogad no valsts robežas nelikumīgas šķērsošanas ir atturēti 4802 cilvēki. Tikmēr humānu apsvērumu dēļ šogad valstī ...

Latvijā fiksēts jau piektais ĀCM uzliesmojums mājas cūku novietnēs

Latvijā fiksēts piektais, bet Krāslavas novada Robežnieku pagastā otrais Āfrikas cūku mēra (ĀCM) uzliesmojums mājas cūku novietnēs, informēja Pārtikas un veterinārajā dienestā (PVD).

Attiecīgā saimniecība, kurā ir sešas mājas cūkas, atrodas netālu no no...

Daļā tirdzniecības vietu kuponu atprečošana atkal ir pieejama

Daļā tirdzniecības vietu, piemēram, Rimi un Lidl veikalu tīklos, kā arī lielā daļā LaTs veikalos un citos veikalos depozītu kuponu atprečošana atkal ir pieejama, informē SIA Depozītu Iepakojuma Operātors (DIO) pārstāve Dārta Katrīna Salna.

BNN jau vēstī...



Komentāri