lv
vgCICuAkfwCwFW9hragHiM7RcMFs4UQHIXEE0R7L
2061096

Kurzemes restorānu īpašnieki aicina ikvienu iemācīties labi gatavot (VIDEO)

Kurzemes restorānu īpašnieki aicina ikvienu iemācīties labi gatavot (VIDEO)

Viss, kas jums nepieciešams, ir labs garastāvoklis.

Tūrisma sezonas kulminācijā tiek prezentēts interesants pasākums Latvijas Rietumu reģionā.

Klāt vasara un jau trešo reizi norisināsies ”Mājas kafejnīcu dienas”, aicinot izgaršot Kurzemes novada garšas, kas kā ierasts norisināsies četrās nedēļas nogalēs.

22. un 23. jūlijā būs ”Kurzemes dienvidi” – pašā vasaras vidū durvis saviem viesiem vērs 19 saimnieki no Grobiņas, Bārtas, Dunikas, Rucavas, Gaviezes, Otaņķu, Nīcas, Medzes, Vērgales pagastiem un Grobiņas pilsētas.

Šajās dienās par šefpavāriem un viesmīļiem kļūs vietējie iedzīvotāji, kuru ikdienas nodarbošanās nav ēdināšana vai viesu uzņemšana.

Katra mājas kafejnīca solās būt atšķirīga, īpašas garšas un kultūras baudījums ikvienam apmeklētājam.

Saimnieki plāno un gatavojas, lai apmeklētāji saņemtu izcilu kulināro piedāvājumu, bagātinot to ar savu ģimeņu tradīcijām, kultūru un piedāvājot arī ko atraktīvu vai izvedot ekskursijā par savu īpašumu.

Sen aizmirstas bērnības garšas, saimnieču meistarstiķi, neparasti garšu eksperimenti un tradicionālas vērtības – tas viss mājas kafejnīcās.

Viesošanās Kurzemē nenozīmē tikai pieēst pilnu vēderu, noteikti būs iespēja arī iemēģināt roku kādā jaunā prasmē.

Šīs puses saimnieki ir parūpējušies par radošiem, garšīgiem un ģimeniskiem risinājumiem, atliek vien izraudzīties, kuras mājas kafejnīcas piedāvājums šķiet saistošākais, rezervēt galdiņu un braukt ciemos.

Latvijai pasaules čempionātā paravieglatlētikā medaļu ieskaitē dalīta 30.vieta

Latvijas parasportisti Parīzē notikušajā pasaules čempionātā paravieglatlētikā medaļu ieskaitē ierindojās dalītā 30.vietā, bet visvairāk zelta godalgu izcīnīja Ķīnas pārstāvji.

Kā zināms, Latvijas paravieglatlēti izcīnīja divas zelta un vienu bronzas go...

Par/Progresīvie vēlas Rīgas domē likvidēt divus vicemēru amatus

Rīgas domes frakcija "Par/Progresīvie" (PP) vēlas mainīt politisko atbildību satiksmes jomai galvaspilsētā un likvidēt divus vicemēru amatus, šodien pēc tikšanās teica PP pārstāve Justīne Panteļējeva.

Viņa uzsvēra, ka tas ir PP redzējums, uz kuru tiks g...

Neviens pat nenojauta. Lūk, ar ko klusi apprecējies aktieris Egons Dombrovskis
Liepājas teātra zvaigzne Egons Dombrovskis, kas šogad pievienosies Latvijas Nacionālā teātra aktieru rindām, jūlija sākumā esot apņēmis par sievu talantīgo latviešu režisori, vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

Aktierim Egonam Dombrovskim un režisorei, scen...



Komentāri