lv
iqBREJli4OIqEXuaANruPw1izNS3V9A2gAmw3kDc
2060891

Neviens pat nenojauta. Lūk, ar ko klusi apprecējies aktieris Egons Dombrovskis

Neviens pat nenojauta. Lūk, ar ko klusi apprecējies aktieris Egons Dombrovskis
Liepājas teātra zvaigzne Egons Dombrovskis, kas šogad pievienosies Latvijas Nacionālā teātra aktieru rindām, jūlija sākumā esot apņēmis par sievu talantīgo latviešu režisori, vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

Aktierim Egonam Dombrovskim un režisorei, scenāristei, producentei, "Jura Podnieka studijas" direktorei Antrai Cilinskai jūlijs ir svētku laiks. 8.jūlijā vārda dienu nosvinēja Antra, nedēļu vēlāk, 15.jūlijā, vārda svētki bija Egonam, un tieši šajās dienās abi esot mijuši laulības gredzenus.

Par šo notikumu gan viņi izvairās runāt. "Jūs zināt, ka tikko bija Dziesmusvētki? Tas ir daudz interesantāk. Par privāto dzīvi es neko nekomentēšu," sacīja Dombrovskis.

Iepriekš Egons bija laulībā ar floristi Evitu Dombrovsku, un abi radīja saticīgas ģimenes iespaidu.

"Tā ir tikai fasāde. Kopā neesam jau kopš 2014. gada," pērn žurnālam "Privātā Dzīve" atzina Evita.

Viņa neslēpa, ka laulību šķīruši Egona donžuāna dabas dēļ.

Fiļa bijušās sievas vecākus pārsteidz znota alkatība - viņi var pat zaudēt māju

Miljonāra Oļega Fiļa bijušās sievas Santas Bernālas vecāki Andrejs un Velga Zāmueli baidās zaudēt savas dzimtas mājas “Pūkas” Valmieras novada Plāņu pagastā, kurās saimnieko jau 30 gadu, raksta žurnāls “Privātā Dzīve”.

Jau piecus gadus viņu dzīvi aptumš...

ASV nosūtīs Ukrainai Latvijā izstrādātos dronus Penguin, ziņo Forbes

ASV jaunākā militārās palīdzības pakete Ukrainai, par kuru tika paziņots jūlijā, ietver arī Latvijas uzņēmuma SIA "Edge Autonomy Riga" (iepriekš "UAV Factory") izstrādātos dronus "Penguin", ziņo ASV žurnāls "Forbes".

"Penguin", kas tiek ražoti "Edge Aut...

ASV nosūtīs Ukrainai Latvijā izstrādātos dronus 'Penguin', raksta žurnāls
ASV jaunākā militārās palīdzības pakete Ukrainai, par kuru tika paziņots jūlijā, ietver arī Latvijas uzņēmuma SIA "Edge Autonomy Riga" (iepriekš "UAV Factory") izstrādātos dronus "Penguin", ziņo ASV žurnāls "Forbes"....


Komentāri